8 mars 2011 -- 15:03

Konsentrasjonen min har virkelig utfordret meg i dag. Hver gang jeg har satt meg ned for å lese har jeg blitt distrahert. Jeg jobber de neste tre dagene, så planen var å være effektiv i går og i dag. Vel, den planen gikk heller dårlig. Har fått gjort andre nyttige ting i dag da; trent, vasket klær, lagd cookies, tatt bilder, spilt doodlejump, lekt meg med en ny header… Dere vet, sånne ting man bare må få gjort. (Overskriften er et sitat fra Julie i The O.C.)

Tviler på at disse bildene gir meg god karakter i «ernæring for eldre» så nå SKAL jeg fokusere.

Gjett hva jeg har spist til lunsj i dag a! Haha. Anbefaler dere virkelig å prøve! Utrolig godt.

bloglovin

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Savner The O.C.

 2. Jeg savner også The O.C.! 🙂

 3. Susanne sier:

  Elsker the OC, blir seriøst aldri lei! Snakk om konsentrasjonsproblemer. Jeg pleier å sitte på lesesalen, men i dag tenkte jeg at jeg skulle lese hjemme. Dummeste ide jeg har hatt på lenge.. Jeg eier ikke selvdisiplin

 4. Ingeborg sier:

  Lykke til! Jeg sliter med samme problem her…

 5. Ida Talette sier:

  Ah, moi aussi! Leser psych, noe som egentlig er superspennende, men så bare må jeg vaske tøy. også mååå jeg børste katta, moppe gulvet, vanne blomster, rocke, se på bilder.. Lykke til med lesinga i kveld :o)

 6. Omana sier:

  assåå.. du må ha noe av de fineste blå øynene jeg har sett!

 7. Tonje sier:

  Jeg heier på deg 😉

 8. Luisa sier:

  Fine bilder uansett 🙂 Øynene dine er så pene!

 9. Siv Annette sier:

  Håper fokusen ble bedre etter å ha blogga litt 😉 Slike bilder, ååh, du er så fin! Jeg er enig med Omana, for noen øyne du har!

 10. Kjempe fine bilder da søta <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.