Favorittblogg

For en stund siden tok jeg en real opprydding i kontoen min hos Bloglovin. Jeg liker å lese blogger, men 70% av de jeg abonnerte på gadd jeg aldri å stikke innom. Nå leser jeg færre, men til gjengeld leser jeg de nesten slavisk. I dette tilfellet velger jeg nok en gang kvalitet fremfor kvantitet, og min absolutte favoritt er The Blonde Salad. Skjønn jente, fantastisk garderobe og fenomenale bilder. Hun er fra Milano, og blogger på engelsk og italiensk.

The Blonde Salad

Alle bilder: theblondesalad.com

Har dere noen ultimate favoritter i bloggverden?

18 kommentarer til “Favorittblogg

 1. Christine Lövendahl

  jeg vet hva du mener. jeg tok en opprydning selv. men tror det er noe galt med min. den klikker ofte :s henger seg opp og viser bare kommentarer istedetfor innlegg til forskjellige blogger, inkl min! teit. ellers så er bloglovin topp! 🙂

  Svar
 2. TK

  Jeg liker også The Blond Salad godt =) I grunnen var det et godt tips å rydde opp litt inne på Bloglovin, er mange oppdateringer jeg alltid blar forbi 😉

  Svar
 3. Elise

  Jeg liker også veldig godt Blonde Salad 🙂 Mye inspirasjon å hente! Men må innrømme jeg ser mer enn å lese der + at siden tar utrolig lang tid å laste i forhold til andre sier. I alle fall hos meg. Så jeg titter innom når jeg føler for det 🙂 Ellers er NetteNestea og Livingdoll mine topp favoritter.

  Svar
 4. Karoline

  Elsker garderoben hennes, og bildene er så fine. Skjønner ikke hvordan hun får til så fine bilder på bloggen :O Hun må ha et eller annet magisk kamera.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *