De siste timene av denne uken tilbringer jeg med dette

Kjenner jeg meg selv rett er det vel ikke mange timene før jeg blir stuptrøtt. Starter uken med spinning i morgen formiddag, med min favorittintruktør; Thea. Deilig med en kickstart på både dagen og uken! Ha en fin kveld!

Oppdatering: Den rolige lesekvelden varte ikke mer enn 13 min. Nå skal jeg gå tur med en venninne.

6 kommentarer til “De siste timene av denne uken tilbringer jeg med dette

 1. Angelida

  Nei så snålt! Satt akkurat å kikka etter omtaler på den boka når jeg klikka inn på bloggen din! Er den bra eller? Var så usikker på om jeg sku bestille den eller ikke 🙂

  Svar: Altså, den er jo ikke mind blowing, men den er bra. Jeg liker den i hvert fall 🙂 Jeg kjøpte min på amazon.co.uk sammen med en del andre bøker. Der er det så billig, så de pengene var den absolutt verdt!

  Svar
 2. Elise

  Ble ikke så imponert over boka jeg, har bare sett fort gjennom og ikke noe som fikk meg til å ville lese i den :p

  Svar: Ble direkte skuffet da jeg fikk den selv 😛 Men så ga jeg den en sjanse til, og nå liker jeg den godt! 🙂

  Svar
 3. Thea E.

  Aww så god du er! Spinningen er ikke den samme uten deg vetdu ;D Alltid så oppfriskende å lese bloggen din, Kamilla! Frisk og fin 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *