9 februar 2011 -- 19:08

Vet at jeg lagde de litt vel amatørmessig, men det er ordene som er poenget… Lev NÅ og gjør det meste ut av det.

Vi blogges fra Haag. Tror jeg.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Hilde sier:

  Bra sitater og fine bilder. Ahhh digger bloggen din!

 2. Luisa sier:

  Fine budskap 🙂

 3. Har du lest The Secret, Kamilla? =) Etter jeg leste den gikk det opp et par lys for meg, og nå prøver jeg å tenke positivt som aldri før! Og jeg har funnet ut at det faktisk er noe i det gamle ordtaket «smil til verden, og verden smiler til deg»

  =)

  Svar: Har lest The Secret to eller tre ganger, og den er absolutt en del av grunnen til at jeg er så glad og fornøyd som jeg er. Det finnes jo ingen bedre følelse enn lykke, og den følelsen får man ikke ved å være negativ, for å si det sånn. Leser en bok nå som handler om å elske sin egen skjebne, tror jeg skal skrive litt om den her når jeg er hjemme fra Nederland. Noe av det samme konseptet som The Secret. Elsker slike bøker, de gir meg så mye. Fortsett med den positive holdningen din, Maren, og ha en herlig helg!

 4. For et herlig innlegg <3

 5. cecilie torp sier:

  Utrolig bra det første sitatet 🙂

 6. Veronica S sier:

  fine bilder og fine ord;)

 7. Qtie sier:

  Nydelig bilde av operaen!

 8. dd sier:

  fin by, gotta visit sometimes

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.