This is life

Vet at jeg lagde de litt vel amatørmessig, men det er ordene som er poenget… Lev NÅ og gjør det meste ut av det.

Vi blogges fra Haag. Tror jeg.

8 kommentarer til “This is life

  1. Maren Melstveit

    Har du lest The Secret, Kamilla? =) Etter jeg leste den gikk det opp et par lys for meg, og nå prøver jeg å tenke positivt som aldri før! Og jeg har funnet ut at det faktisk er noe i det gamle ordtaket “smil til verden, og verden smiler til deg”

    =)

    Svar: Har lest The Secret to eller tre ganger, og den er absolutt en del av grunnen til at jeg er så glad og fornøyd som jeg er. Det finnes jo ingen bedre følelse enn lykke, og den følelsen får man ikke ved å være negativ, for å si det sånn. Leser en bok nå som handler om å elske sin egen skjebne, tror jeg skal skrive litt om den her når jeg er hjemme fra Nederland. Noe av det samme konseptet som The Secret. Elsker slike bøker, de gir meg så mye. Fortsett med den positive holdningen din, Maren, og ha en herlig helg!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *