4 februar 2011 -- 8:15

I går var jeg med Teaterbloggen-gjengen på premieren av The Producers på Oslo Nye. Det er en musikal. Jeg elsker musikaler, og dette var intet unntak. Åh, dere må se den hvis dere har muligheten (barn, skoleelever og studenter får 50% rabatt). Det var så mye positiv energi, og så utrolig gjennomført. Å få tak i folk som er så gode til skuespill, dans OG sang er ikke en selvfølge. Hovedrollen spilles av Anders Hatlo, en av Norges mest geniale skuespillere hvis dere spør meg. Vi lo så mye! Et genialt manus, utrolige kulisser, og i det hele tatt. Ja, dere begynner vel forstå at jeg ble begeistret. Musikaler er absolutt min greie.

Husk at jeg ikke får betalt for å skrive dette. Det var rett og slett utrolig bra.

Her overbeviser jeg alle om mine skuespillerferdigheter. (Også har vi linselusa mi da<3)

Tor-Arne og jeg satt på bakerste rad, og til tross for at salen ble fylt opp gikk det så fint så.

Det var live-reklame for Freia før forestillingen. Utrolig kult faktisk. Så da fikk alle sjokolade i pausen, og Walter var der for å signere. God sjokolade var det óg. Chilismaken satt i lenge.

Luftepause. (Nei, ingen av oss røyker, men det var veldig varmt inne)

Vi får så utrolig god behandling av Oslo Nye hver gang, og i går fikk være med på et glass champagne etter stykket. Her er mitt bilde av skuespillerne. En munter gjeng!

Thomas, Toro, Tor-Arne, meg og Thomas. Meg og gutta på T med andre ord.

Igjen, anbefaler dere virkelig å se stykket. All energien er så herlig. Ellers håper jeg dere får en flott helg!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Så spennende.. Jeg må si jeg misunner dere dette prosjektet. Så utrolig kult 😀 Flotte bilder også <3

  2. Luisa sier:

    Heldig!!! Ser ut som en fabelaktig aften 🙂

  3. Tor-Arne sier:

    LINSELUSA IS IN THE HOUSE! Neida, det var kjempegøy 😀

  4. Veronica S sier:

    Fantastisk da..åh jeg skal se til våren..jeg er seriøst Musical Freak;)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.