Med Kamilla på jobb

Dette er grunnen til at jeg er litt fraværende om dagen… Noen av dere har allerede plukket opp at jeg jobber i barnehage ved siden av studiene. Jeg jobber med store barn, og det er dermed en god del fysisk aktivitet nå om vinteren. Blant annet skiskole. (Alle bildene er tatt med iPhonen min – derav kvaliteten.)

Har stadig vekk vakre himmelfenomener som utsikt mens jeg går til jobb. Så vakkert!

Klar for skiskole. Husker godt da jeg var på skiskole som liten selv. Rart å nå være en av de voksne.

SAFT! (Og sannelig ser man meg i Lerum-flasken!)

8 kommentarer til “Med Kamilla på jobb

 1. susanna

  Jeg jobber også med større barn, men er ikke så mye ute. Egentlig like greit.

  Svar: What? Er dere ikke ute minst noen timer hver dag? Skal man ikke det det med mindre det er kaldere enn -10 grader?

  Svar
 2. Lene J

  Åååh! 🙂 Koselige bilder fra en fantastisk kul iPhone (hihihi!)… Heldig du som har det sånn på jobben, jeg ser jo rett inn i en pc-skjerm hele dagen…

  Svar
 3. Celine

  Så herlig 😀 Kan tro jobben er krevende ja, bor tre meter fra en barnehage, enkelte ganger vil jeg bare krepere, spesielt om sommeren da de er ute stort sett hele dagen og leker sjørøvere og gjør til stemmen sin det mørkeste de kan, drar på og HYLER utover at de er sjørøvere, må jo gjentas også 🙂 Haha, neida, de er så skjønne!

  Svar
 4. Elisabeth (fetche)

  Åå, jeg husker skiskolen! Du koser deg nok på jobb, vil jeg tro? 😀 liker bildene av skiutstyret! og jeg elsker sånne “skijakker”, de er så fine 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *