8 februar 2011 -- 14:40

Skulle egentlig rydde i bildearkivet på bloggen, men så ble det til at jeg satt og tenkte på hvor glad jeg er for at jeg liker å ta bilder. Tenk på alle øyeblikkene som blir fanget, og som jeg kan se på så mange ganger jeg bare vil, og i tillegg dele med andre. Ganske fantastisk spør du meg…

Apropos å ta bilder. Om noen dager reiser jeg til Haag (Nederland) og jeg gleder meg masse til å ta bilder der. Ganske sikker på at det er internett på hotellet, så dere får nok bli med på turen. Hvis noen har tips til hva man bare MÅ gjøre i Haag (evt. Amsterdam), så rop ut.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Siv Annette sier:

  Og akkurat derfor er jeg så glad i bloggen din 🙂 Masse fine bilder og kloke ord!

 2. Tonje sier:

  du tar alltid fantastiske bilder!!

 3. Jeg elsker bildene dine, Kamilla 🙂 WOW WOW WOW!

 4. Jannicke Due sier:

  Jeg vil ha skoeneeeee! Mange fine bilder ^^

  Svar: Haha, forstår deg godt. Elsker dem! Og takk 🙂

 5. Luisa sier:

  Liker bildene!!! <3

 6. SV: Ja det kan du si.. Hahaha… 36 er ingen plus size nei!

 7. Qtie sier:

  Fine sko, er det du som har handla fra Louis Vuitton?

  Svar: Takk. På det nederste bildet mener du? Både Erikke og jeg. Vi handler litt for mye der. Så mye fint!

 8. Silje Iren sier:

  Hei 🙂
  Jeg er selv halvt Nederlandsk, og mine tanter og onkler bor i Amsterdam! Så jeg vil nok anbefale og se Anne Franks hus, slå deg vil i shoppinggatene u sentrum, gå lange turer i gatene og slå deg ned på en kafe nær moloene og nyt den fine byen! En båttur på elvene er heller ikke å forakte om du vil se alt av Amsterdam 🙂 Kos deg !
  Gleder meg til å se de fine bildene du tar der nede 🙂
  Hebben een mooie rit in mijn mooie stad 🙂
  Goede rit 🙂

  Svar: Olala, tusen takk! 🙂 Tror vi skal inn til Amsterdam en tur, men er ikke sikker. Gleder meg masse uansett! 😀 Har fått et par mail ang turen også, og alle nevner shoppingen. Kan ikke se for meg at det er noe særlig, men det virker som jeg tar feil. Blir spennende! Igjen; tusen takk!

  Klem S.

 9. monica sier:

  Nydelige bilder! 🙂 Kjempeflinke

 10. Marthe sier:

  Hva studerer du? 🙂

  Svar: Kosthold og helse 🙂

 11. Ingeborg sier:

  jeg er ikke noe misunnelig på skoene da. herregud så digge!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.