17 februar 2011 -- 17:57

Sitter her og nyter litt slappe-av-tid mellom middag og trening. Dagene går i ett, og hadde det ikke vært for treningen tror jeg faktisk at jeg hadde vært i nærheten av å gå på veggen snart. Har så mange dumme tanker, bekymringer og irritasjoner som ligger og gnager. Jeg er nok litt vel konfliktsky, og litt for opptatt av å ikke være egoistisk. Da blir det til at jeg går og bærer på en del som jeg egentlig burde tatt opp med andre for lenge siden. Man sier at det ordner seg for snille piker, så da kommer det definitivt til å ordne seg for meg. Og det er bra.

Gratulerer med dagen, tidenes kuleste Bror. Gaven din er på vei.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. susanna sier:

  Hvordan er det blitt med trening med deg, er du blitt avhengig? 😉

  Svar: Tør vel nesten påstå det nå, ja. Er veldig glad for at motivasjonen er på topp, og har vært det såpass lenge. Får jo enorme mengder overskudd, og det kommer godt med i hverdagen, og litt ekstra når jeg jobber i barnehage 😉

 2. Ida sier:

  Åh, jeg elsker den teen 🙂

 3. Kjenner meg litt igjen i det du beskriver, det er avogtil for lett å la andres ønsker og behov gå foran ens egne, det er bra innimellom, men i lengden blir det bare vondt og slitsomt. Og det er dessverre de som utnytter det også… Du virker jo så snill og god, at er det noen det ordner seg for er det deg 🙂

  Svar: Det virker som du forstår situasjonen veldig godt. Jeg er så glad i å glede, men når det stadig vekk blir motatt med klaging, negativitet og utakknemlighet, da tærer det på i lengden. Helt klart. Tusen takk for fine ord! <3

 4. Ingrid sier:

  Fikk ikke svar på kommentaren min i det forrige innlegget, så jeg prøver her: har du redigert bildene fra stranden i Haag? Hvordan?

  Svar: Ah, beklager det! Godt du spør igjen! Jeg bruker photoshop (CS3) og har redigert bildene litt lysere ved hjelp av «brightness» i Camera Raw og «levels» i selve PS. Det er ganske spesielt lys på bildene fra før av, men jeg synes det ble finere ved å gjøre alt litt lysere 🙂 Bare å spørre hvis du lurer på noe mer.

 5. Synnøve sier:

  Håper du fikk slappet godt av! Konfrontasjoner er ikke no gøy…

 6. Ingrid sier:

  Tusen takk skal du ha! Jeg drømmer om å skaffe meg photoshop, men det er så innmari dyrt!

 7. Luisa sier:

  Håper det ordnet seg søta! VitaminWell<3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.