21 februar 2010 -- 19:40
 • Født og oppvokst i Oslo
 • Liker å ta bilder. Bruker hovedsakelig Olympus PEN E-PL7.
 • Løfter (styrkeløft og vektløfting) for Christiania Atletklubb
 • Glad i å reise.
 • Yndlingsbyer etter Oslo er New York, Nice, København og London.
 • Har to eldre søsken.
 • Har en bachelorgrad i markedsføring, i tillegg til utdannelse i ernæring, kostholdsveileder og snart PT.
 • Har Norgesrekord i utstyrsfri markløft i -63 kg-klassen, med 171 kg, pluss regionsrekord i samme øvelse og klasse, med 177,5 kg.
 • Gikk ned 20 kg fra januar 2011 til november 2011, og har gått ned ytterligere 15 kg siden den tid.
 • Blogger om trening, mat, motivasjon, glede, og andre hverdagslige ting.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Henriette sier:

  # Jeg elsker å ta tog og buss i flere timer. Se ut av vinduet, høre på musikk og tenke.

  Den er jeg helt med på 🙂

 2. Katrin Gjelseth sier:

  Hei.
  Jeg så oppskriften din på lavkarbobrød, men tåler ikke laktose. Kan man bruke vann eller laktosefri melk isteden for creme fraiche? Eller er det noe annet som duger. Det ser så god ut:-)

  Svar: Hei! 🙂 Hm… Jeg vet dessverre ikke nok om utvalget av laktosefrie produkter til å gi noe godt tips. Hvis det finnes laktosefri fløte kan nok dette være et alternativ. Melk og vann blir nok litt for tynt vil jeg tro. Melk kan kanskje funke i mindre mengder, men dette har jeg aldri prøvd.

 3. Hei! Jeg har ikke fulgt bloggen din fast, så jeg vet ikke om jeg ikke har fått med meg et innlegg du har laget. Men så at du hadde skrevet at du har hatt flyskrekk. Det har jeg også. Fikk det under to flyturer som var litt småskremmende, og nå merker jeg at det hindrer meg i å reise. Og jeg som ELSKET det! 🙁 Kan du være så snill og skrive litt om hvordan du kurerte det? Problemet MITT er at jeg ikke er redd for å VÆRE i et fly, jeg blir bare livredd når det er turbulens…. på forhånd tuuuuuusen takk for svar. Du virker som en hyggelig jente, håper du får tid til å skrive et innlegg om det =)

  Svar: Hei! Føler veldig med deg, og håper at dette er noe du kommer over. Flyskrekk er helt forferdelig, det kan jeg skrive under på. De som ikke har/har hatt det greier nok aldri å sette seg inn i tankegangen. Jeg leste “Endelig glad i å fly” av Allen Carr, og den boken hjalp meg utrolig mye. Jeg leste den dagen før jeg skulle på en 5 1/2 t lang flytur, og jeg greide meg svært bra. Slappet av, og greide til og med å lese. Vanligvis har det vært full fokus på at “nå dør jeg”, spesielt under turbulens (og turbulens for meg er det samme som et bittelite vindkast). Anbefaler boken på det sterkeste. I tillegg har jeg mange ganger sagt i fra til kabinpersonalet idet jeg har gått på flyet. GJØR DET. De har trening i det der, og er utrolig dyktige. Det er kanskje litt flaut å si i fra, men det er absolutt verdt det. Men fremfor alt; les boken. Om den ikke kurerer deg så lærer du i hvert fall MASSE om fly, og boken har en god dose humor. Håper dette hjalp deg noe, og LYKKE TIL. Håper virkelig at du overvinner skrekken, og at du greier å nyte det å reise. Det er jo så utrolig mye å oppleve der ute.

 4. Britt Waage sier:

  Hei.
  Var på leting etter havreklimakroner og havnet her hos deg. Har ikke fått sett så mye enda,men det jeg har lest og sett er jo så bra. Flott dokumenterte matoppskrifter med flotte bilder 😉 Ryddig og bra. Fortsett med det her,og fortsett og vær blid og positiv 😉 Ser du er glad i å fotografere også,og selvfølgelig er det Nikon som gjelder. Jeg er også glad i å ta bilder, men er teknisk helt blank…morsomt er det uansett.Det er øyeblikket og motivet der og da som fenger meg. Lykke til med bloggen og livet 😉

  Svar: Wow! Tusen takk for den kommentaren. Ble sittende å smile nå. Mennesker som deg gjør verden et bedre sted, det er helt sikkert. Jeg har dessverre aldri laget havreklimakroner så der får jeg ikke hjulpet deg. Ang foto er jeg helt enig med deg; det er øyeblikket som skal fanges. Jeg har fått inn det tekniske med morsmelka (nesten) så det er bare en bonus. Lykke til med alt du óg. Fortsett å spre glede! Og igjen; tusen takk!

 5. Britt Waage sier:

  😉 Hei igjen.
  Så trivelig at jeg fikk deg til å smile,det er jeg glad for. Mulig det er en klisje,men den er så bra:” Den største glede man kan ha,det er å gjøre andre glad 😉 ”
  Så heldig du er som fikk inn det tekniske med morsmelka..lurer virkelig på hvor de genene der tok sats for de hoppa glatt over meg. Tusen takk for tilbakemeldingen.
  Vet du, mannen min fant en oppskrift bakpå en pakke med Regal Havrekli.Så har du eller noen andre utpå her lyst på litt hjemmelaget sunnere snacks, så kjøp en slik pakke og bland og stek i vei 😉 Der er det oppskrift på Makroner,grøt,muffins og brød.

 6. Maria U sier:

  Hei! Ville bare si at jeg har laget et innlegg på bloggen min og linket til din 🙂 Takk for inspirasjon! hehe.
  http://mariauldahl.blogspot.com/2011/12/macaron-francais.html

 7. Hei,
  Jeg vil gjerne komme i kontakt med deg vedrørende våre lavkarbo produkter.
  Du kan se de her: http://proteinfabrikken.no/Easy-Living/Lavkarbo.aspx

  Send meg gjerne en mail !

  Mvh
  Marius
  Proteinfabrikken.no

 8. Therese sier:

  Hei 🙂 Jeg er imponert over vektnedgangen din. Ønsker selv å gjøre det samme. Jeg har blitt mer bevisst på at grunnen til overvekten min er for høyt energiinntak (naturligvis) , men lurer på om du veide maten når du gikk ned i vekt? Eller at du bare spiste grønnere, renere, magrere osv? 🙂 På forhånd takk for svar.

 9. Ashild sier:

  Du er helt raa Kamilla! Digger bloggen din og ‘deg’ (jeg kjenner deg jo liksom ikke da men….)! Skal helt klart titte innom oftere for litt paa paafyll av inspirasjon! Dersom jeg finner oppskrifter jeg liker hos deg, har du noe imot om jeg oversetter de til engelsk og blogger de hos meg?

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

Kategorier