13 april 2019 -- 18:47

Kan nesten la bildene tale for seg selv. Dette er status i mitt liv nå. Strålende sol, ikke en sky på himmelen, god gli og godt feste, perfekt mengde klær og bare totalt fraværende fra resten av verden. Feriemodus er PÅ!

Dette var så etterlengtet. Skikkelig avkobling, etter at stressnivåene en periode har vært noe forhøyet. Nyter!

Første som skjedde da vi kom opp hit på fredag var at vi gikk en liten tur, og ettersom Janteloppet foregår her og vi hørte musikk og jubel, tok vi turen innom stadion. Og første vi ser er selveste Northug. Janteloppet er jo hans arrangement med RedBull, så det var artig å få med seg noen sprintheat, før vi trasket tilbake.

I morgen venter mer skigåing, og da er ikke løpet lenger, så da er hele Hafjell «fri bane» igjen. Meldt strålende vær, slik som i dag. Én ting er sikkert; det er gull verdt med sterk triceps og sterke lår når man går langrenn! Jeg går ikke ofte, men henter meg solid inn med å kunne stake sterkt.

Håper dere nyter helgen, enten det er «vanlig helg» eller om dere har dratt på påskeferie noe sted.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Johanne sier:

    God påske til deg og dine Kamilla!
    Nyt fri og avkobling 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.