20 juli 2018 -- 9:10

Sommerferiemodus fra ende til annen. Livet nytes på høyt nivå, og jeg er så takknemlig for alle de gode og trygge faktorene i livet mitt. Her er noen bilder fra kvelden i går, vi badet, pratet om livet, hadde hvilepuls og bare nøt. Har massevis med bilder å vise, fra både fjellturer og Senja, til mat, trening og det som er, og jeg har skrevet utkast til flere innlegg om trening, kosthold og livsstil, men nå er jeg alt for opptatt med å ha ferie. Har tatt flere nye perser på trening de siste par ukene og, blant annet slått et par rekorder jeg har hatt stående i nesten tre år. UTROLIG gøy! Ferien utnyttes virkelig!

Håper dere nyter sommeren og alt den har å by på! Jeg tror jeg nærmer meg personlig rekord i bading.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Kaja sier:

  Hei!
  Denne sommeren er helt fantastisk! Aldri badet så mye noengang jeg ?
  Kunne du skrevet et innlegg om suunto treningsklokken din? Er på utkikk etter en ny treningsklokke og sikler litt på den du har ?

  • Kamilla K sier:

   Digger det! 😀 Kos deg masse videre!
   Yes, absolutt. Liker innspillet, kan skrive et innlegg om det i morgen 😉 Jeg er meget fornøyd med den!

   (Jeg begynte på innlegget nå – fare for at det blir langt, haha!)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.