17 april 2018 -- 20:45

Inneholder affiliatelenker.

De fleste er vel godt kjente med nettbutikken iHerb i disse dager, selv har jeg handlet derfra i det som begynner å bli en del år. Spennende matvarer, krydder, proteinbarer, kremer, teer og det man kan tenke seg. Husk at pakkens verdi inkl. frakt må være på under 350 kr dersom du ikke ønsker å betale mva når du henter pakken. De har stadig vekk kampanjer på fraktprisen, og med fine priser på varene i seg selv kan man gjøre en del kupp. Her kommer noen ting fra min siste bestilling derfra.

Tacokrydder og (ceylon)kanel. Jeg kjøpte en gang glassene til begge, og nå bestiller jeg heller de store posene, og fyller på etterhvert som det er behov. Det går med en god del av disse to, definitivt klassikere her. Kanelen er noe for seg selv.

Yogi-te i ulike smaker. Vi setter vel alle pris på de små sitatene på lappene til Yogi-teene? Jeg har et skap fullt av slike teer, og liker å variere mellom nøytrale, friske og krydrede smaker.

Steviapakker. Jeg har til enhver tid denne stående i skapet (og én på lager), men fordi jeg er glad i at ting er søtt synes jeg det er kjekt med disse så kan man ha med seg i vesken.

Magnesiumlotion. Jeg har magnesiumsprayen fra samme merke, men ville prøve kremen, ettersom sprayen er veldig konsentrert. Magnesium tas best opp via huden. Mange som opplever kramper eller anspente muskler i for eksempel legger og lår om natten merker store forbedringer ved bruk av magnesium på huden ved det aktuelle stedet. Bare ikke bruk oljen på nybarberte legger, da sviiiiir det! Denne kremen er det også kokosolje i, så den har deilig duft av kokos og etterlater huden silkemyk.

Gurkemeie. Det er uenighet hvorvidt gurkemeie har så helsebringende effekter som noen skal ha det til, så tolkningen får bli opp til den enkelte. Det har en særegen smak og gir maten en gul og spennende farge.

Deodorant. Jeg har i flere år brukt en annen lukt fra samme merke, og vært veldig fornøyd, men nå tenkte jeg å prøve en ny lukt. Huden min reagerer ikke på disse, og jeg synes de gjør nytten godt.

Snacksbokser. Både for matoppbevaring og for kremer til å smøre på kroppen må jeg gi tips om å klikke seg inn på babyavdelingen på iHerb. Min erfaring er at ingen snacksbokser holder seg så godt og er så tette som de du finner for barn. Designet er også mer lekent og fargerikt.

Noen iHerb-tips på lager som dere vil dele?

Av Kamilla | 1 Kommentar »
Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.