19 april 2018 -- 15:00

Etter at jeg la ut bilder av diverse is på snapchat og instagram rant det inn med meldinger om den nye kokosisen fra Hennig Olsen. Flere enn meg som hele barndommen sa «Henning Olsen» forresten? Klassiker.

Produsenten selv skriver: «100 % vegansk, melkefri og nydelig! DUGG Vegansk Kokos-is er laget med naturlig frisk kokosmelk, kombinert med vår egen sjokoladesaus.» Og det er nøyaktig slik den er. Nydelig, frisk, kokos, sjokolade.

Jeg har spist en solid mengde is i mitt liv, både av de med høyt sukker- og fettinnhold og av den magrere sorten. Nå spiser jeg ikke slike ting like ofte, så nå er det enda viktigere for meg at det gir det lille ekstra. Og denne gjør det. Jeg er ikke sponset altså, bare veldig begeistret. Og ut i fra hvordan dialogen min er med dere (hei, en gjeng av kokoselskere) har jeg stor tro på at flere vil like denne. Dette er med andre ord bare en anbefaling for innkjøp til helgen. Bringebærsorbeten var også fantastisk god – kjøp den og!

Sjokoladeis, kokosis, bringebærsorbet, bringebær, ananas, mango, karamellsjokolade.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.