12 mars 2018 -- 7:28

Woho! Mandag! Ny dag, ny uke! For det første starter jeg på nytt treningsprogram i dag, og la oss bare ta en hurradans for det! Jeg er så klar og så gira – har gledet meg helt siden det ble ferdig på tirsdag. For det andre skal Kristin og jeg på jobbreise sammen denne uken, til Bergen. DET blir hyggelig. Utover jobbingen har vi egentlig bare pratet om hva/hvor vi skal spise. Det er meldt sol, så husk solbriller, K!

I tillegg har jeg nå levert (og fått godkjent) oppgaver som tilsvarer at jeg er halvveis i semesteret før eksamen, og for en som holdt på å gå i bakken for noen uker siden, er det virkelig en seier! Jeg har fortsatt nesten to måneder på meg før alt må være godkjent, men jeg la en plan om å ikke ta skippertak, og det føles godt å følge den planen. I løpet av uken venter også en trening med Fredrik hvor vi skal ha en tung økt med strikk. Spent på hvordan det blir, men har troen på noen ganske heftige løft – gleder meg! Også skal jeg til Dagny på The Skin for å fikse vipper da, fordi #prioriteringer.

At det er meldt sol og varmegrader flere dager denne uken er også noe jeg synes er herlig! Det blir lysere, varmere og litt etter litt forsvinner snøen og isen. Det er vel ikke bare jeg som ser ENORMT frem til å gå med joggesko på daglig basis igjen? Kunne gå tur på ettermiddagen og kvelden, i joggesko, uten at det er helt svart ute. Jeg gleder meg til å være tilbake på toppene i marka, og til å se den sterke grønnfargen på trærne. Fantastisk å bo i et land med alle årstidene!

En annen positiv ting som har skjedd de siste ukene er at gleden min for benkpress har våknet til liv! I januar hadde jeg jo en benkpressøkt med en som konkurrerer i nettopp benkpress. Han gjorde en del om på teknikken min, og ga meg en rekke oppgaver å jobbe videre med. Jeg har viet mye konsentrasjon til dette, og jobbet for å få ting til å sitte. Og mandag forrige uke nådde jeg årsmålet mitt i benkpress! Noe så ubeskrivelig gøy!!! Jeg har løftet det samme i benkpress nesten helt siden jeg startet med styrkeløft, og hadde vel egentlig bare akseptert at sånn var det. Til tross for at jeg trente det med en mengde som skulle tilsvare at jeg skulle øke, så nei… Men nå har det skjedd, og det å få belønning for alle de timene med arbeid, det er virkelig noe for seg selv! 75 kg – og det var ikke veldig tungt engang. Som F og jeg var enige om, jeg kunne nok løftet noen kg til den dagen, men fordi planen ikke var å makse (haha) ga jeg meg. Håper virkelig denne trenden fortsetter i ukene og månedene som kommer. Jeg skal gjøre mitt for å legge tilrette for det.

Det smilet. Den følelsen. 70 kg er stevnepersen min. Nå får vel målet for året bli 80 da? Føles helt sprøtt bare å tenke det, men ja. Da sier vi det sånn. Åtti kilo. Mer arbeid, mer utvikling, mer mestring. Jeg er klar.

God uke, dere! Tenk at vi er i midten av mars allerede. Håper dere nyter ukene og lager minnerike dager!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.