31 mars 2018 -- 8:46

Kristin og jeg var i Bergen på jobbtur, og som hver gang jeg er i Bergen møtte byen oss med strålende vær! En veldig fin dag på så mange måter, med svært bra reisefølge! Føler vi bør reise mer sammen… Jobbtur til Nice, kanskje? Eller Miami? 

Klubben min (Christiania Atletklubb) arrangerte NM i benkpress (med utstyr) forrige helg. Det ble en helg med svært mye fysisk arbeid for å få alt på plass, jobbe seg gjennom selve arrangementet og så rigge ned igjen (med en bankett inni der et sted og).

Jeg fikk i ansvar å tegne opp hvordan ting skulle se ut for NM, og vi kan jo med én gang se at jeg ikke er noe arkitekt. Det viktigste på dette bildet er selvsagt nyheten sukkerfri Villa! Jeg drikker ikke brus hver måned, for å si det sånn, men denne er definitivt en favoritt til de gangene det skjer.

Passe sliten, og sykt lei av å vente. Men utrolig deilig at vi kom i mål! En konkurransebenk, rikelig med jernskiver, pluss mange styrkeløftstenger ble også flyttet til Magnat, til min store glede! Veldig gunstig å ha tilgang på konkurranseutstyr.

En morgen var jeg «kropp» for en eksamen i akupunktur. Jeg hadde aldri før fått nåler (annet enn vaksiner som barn), men tør påstå at jeg er ganske tolerant, så det gikk veldig fint. I panna, på håndleddene, på magen, i leggene og oppå føttene. Følte meg som en nålepute! Artig erfaring. Apropos skole og eksamen, jeg kommer fortsatt ikke over hvor deilig det er å jobbe jevnt gjennom semesteret og faktisk kjenne at jeg er mer enn i rute. DEILIG!

Fått totalt pæredilla, så nå blir det en pære etter trening stort sett hver dag. Er minimalt kresen på pærer, så det er praktisk. Myke, harde, søte, sure. Pære er undervurdert! Jeg delte denne pæregleden med en venninne, og la ut et bilde til (p)ære for henne. Åh, ordspill er den beste humoren. Fikk dette svaret – helt fantastisk!

Her ble det mye godt og blandet ser jeg. Fyldige dager og uker for tiden, liker det!

Jeg vet ikke om dere husker at jeg har nevnt det, men to år på rad har jeg vært på såkalt helsekartlegging. Kroppsscan, test av blodtrykk og en rekke fysiske tester, både på kondisjon, balanse, styrke og spenst, for å så få en total score og evaluering av helsetilstanden. Nå er det bare to uker til neste gang jeg skal, så det blir artig å se hvordan totalen blir i år, sammenlignet med de to andre årene.

Først er det noen dager til med påskeferie. Og godværet fortsetter – jeg elsker det! Gjennomsnittlig antall skritt denne uken har nesten doblet seg, det er et klart vårtegn for min del. Joggesko, bar bakke og lys. Nyter! God påske videre til dere!

Forresten! Satte veldig stor pris på alle innspill til farge på stuevegg. Har gått helt bort fra «warm blush», for å si det sånn. En rekke snaps og kommentarer her har vært gull verdt, så tusen, tusen takk!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.