14 januar 2018 -- 21:20

På dagens liste sto det klesvask, søndagstur, lage treningsprogram til Sindre, forberede matpakker for de kommende dagene, lage kostholdsplan for Tor, pakke treningsting til i morgen, og avslapping. Alle punktene er gjennomført, til tross for at det ble begrenset av sistnevnte. Menmen, gjør ingenting, turen var avkobling på så mange måter. Deilig dag, bare ting jeg synes er artig å gjøre, og en miks av produktivitet, mentalt arbeid, fysisk arbeid, frisk luft, alenetid og sosial tid.

Noe dere trolig aldri har hørt fra meg; jeg var ute til klokken fire i natt! Haha, de som kjenner meg tror sikkert det hadde klikket fullstendig for meg. Jeg er den som vanligvis vil tidligst hjem, og som ikke engang trenger å forholde meg til når siste trikk går, for jeg drar lenge før det er aktuelt å tenke i de baner. I går derimot, føk timene forbi og før vi visste ordet av det var klokken halv fire, og stedet vi var på stengte. Nattmat neste, og noen solide latterkuler, før vi kom oss i en taxi. Uansett, jeg hadde en helt utrolig morsom og koselig kveld, og jeg er av den heldige sorten som ikke har redusert form som en konsekvens.

Denne uken har jeg hatt «juleferie» fra en rekke ting, ettersom jeg ikke fikk ordentlig juleferie. Jeg hadde nemlig to eksamener forrige uke. Så nå har jeg vært på jobb og trening, og så har jeg prøvd å ikke gjøre så veldig mye mer enn det. Sikkert derfor jeg hadde så heftig mengde overskudd i går – jeg er vant til en ganske mye større totalbelastning, og etter en uke med reduksjon der har kropp og sinn respondert slik jeg ønsket. Deilig! Nå er jeg skikkelig klar for en ny uke.

1) Karbonadedeig og ris (kokt med kraft). Mikser en salat med friske grønnsaker fra salatbaren på jobb, og så er lunsjen komplett! Utrolig praktisk ordning. 2) Det er så artig å jobbe med å justere på noen faktorer her og der i andres liv, og så opplever de SÅ mange positive effekter av det.

Fra tirsdag skal jeg ta tak i skolearbeidet igjen. Legge en plan for semesteret både med datoer jeg setter selv, og datoer jeg må forholde meg til (innleveringer, eksamen, samlinger osv), sette av en passende mengde timer i kalenderen, og sånn danner jeg rammen for hvordan jeg skal jobbe videre. Gleder meg skikkelig til å ta fatt på pensum, og nå er det jo faktisk bare ett semester igjen!

Håper helgen deres har vært bra, og at dere er godt i gang med å danne et solid grunnlag for 2018!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Eirin sier:

  Du er så flink og effektiv! Hvor mange timer bruker du på studiene hver uke? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Takk for det, Eirin! Prøver i hvert fall 😉
   Det varierer veldig. Høsten var en hektisk tid med mesterskap i Luxemburg, deretter NM, sykefravær (og dermed økt arbeidsmengde) på jobb, og en rekke andre faktorer, så jeg tok det litt i faser. Fem helger (fre-søn) gikk med til samlinger, så de ukene ble det vesentlig mye mer skolefokus, og da gjerne uken etter også, som følge av mye stoff som skulle bearbeides. Og så var det uker hvor jeg bare fikk jobbet noen timer på en søndag. Så jeg synes det er vanskelig å gi noe gjennomsnittlig tall, det blir ikke representativt. Det kommende semesteret ser mer balansert ut, så jeg sikter meg inn på mer jevnt arbeid.
   Målet har vært, og er, å lese litt hver dag. Ikke alltid gjennomførbart, men som regel går det 🙂 Og så blir det stort sett mer arbeid i helgene.

 2. Marte sier:

  Heia, Kamilla! 🙂
  Du inspirerer støtt og stadig. Ikke bare fordi du klarer å sjonglere både jobb, trening og studier, men aller mest fordi du klarer å prioritere/legge inn tid til å stelle godt med deg selv og kroppen din. Det er en kunst ikke mange behersker, men jeg tror kanskje også at det er derfor nettopp du klarer å sjonglere så mye, over såpass lang tid.
  Gleder meg til å følge deg på veien videre i 2018! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.