30 desember 2017 -- 9:40

Hei og gledelig jul, kjære dere. For en fin høytid dette har vært, og er. Jeg har kost meg veldig, og er så klar for 2018 at det kribler i både hode og kropp! Batteriene er ladet, mål er satt og energinivået, motivasjonen og arbeidslysten er på topp – en helt fantastisk god følelse. Først gjenstår det to dager av dette året, og de skal selvsagt nytes i fulleste grad.

Det har vært noe aktivitet fra meg på snapchat (kkamillak), men blogg, Instagram, e-post osv. har ikke blitt prioritert. Søvn derimot… Søvnloggen min kan vise et snitt på 9 t og 44 min den siste uken, haha! Jeg sover rundt åtte timer hver natt til vanlig, men med tanke på hvor fyldige (både mentalt og fysisk) dagene mine er synes jeg ikke det er rart om kroppen takker ja til mer søvn.

Late morgener og mye frisk luft beskriver disse dagene svært bra.

Det samme gjør knallgode og lange treningsøkter – kroppen føles skikkelig BRA, og det er en av de beste følelsene jeg kan tenke meg.

Tur med Christine og endene. Jeg har også fått vært og besøkt en liten prins på bare litt over to uker. Han sov i armene mine i nesten to timer, og ga en ro i sjelen man ikke finner noe annet sted. Helt fantastisk skjønn! Gleder meg til å bli kjent med ham og følge utviklingen hans etterhvert som tiden går.

Det har ikke vært de beste turforholdene denne romjulen, men med godt selskap blir alt bedre.

Markatur med hodelykt var gøy! Selfies med hodelykt derimot, funket ikke like bra.

Jeg har to eksamener neste uke, så en del lesing har det også blitt. Ikke like mye som jeg hadde planlagt, men det sosiale livet har rett og slett fått førstepri, og mye av stoffet sitter heldigvis etter et godt semester med forelesninger og innleveringer.

Jeg har klippet meg! Veldig fornøyd. Og finstasen har vært på en rekke ganger, til fine timer ved bordet, med fin mat og fine mennesker.

Utsikten over Oslo, på selveste julaften. Julen er min favorittid i Oslo, da merker man hvor mange innflyttere det er, i kombinasjon med at mange reiser på fjellet osv. Så få mennesker, så fredelig og et så rolig tempo. Noe av det samme skjer på sommeren, og temperaturen da er å foretrekke, men da kommer det jo langt flere turister i tillegg.

Har vært nede i «hula mi» også, og løftet. Har bare én uke igjen på dette ville mengdeprogrammet nå, og ettersom kroppen min er svært tilpasningsdyktig har den heller blitt vant til mengden i stedet for å bli utslitt og nedkjørt (som noe av poenget egentlig er, så man kan slippe opp mengden og dermed få masse overskudd), så nå har jeg innført både spensthopp, burpees og intervaller for å få utløp for den ekstra energien. Hvor skal dette ende… Haha, utrolig gøy da, men har jo ikke tid til slikt i en vanlig hverdag.

I dag skal jeg jakte på en nyttårskjole, så skal Dag og jeg på trening, før jeg må lese litt mer, og så skal vi handle inn til feiringen i morgen. Ah, disse dagene er virkelig gode. Håper dere nyter de like mye som meg, og at dere får ladet opp skikkelig for det nye året.

Dere vet hvor mye jeg elsker mandager, den første dagen hver måned, og generelt starten på nye ting. Blanke ark og alt det der. Ikke nok med at det er et nytt år i vente, men første dagen i det nye året er en mandag. Gjett om jeg er fornøyd!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Maren sier:

  Julen din hørtes helt herlig ut! Jeg elsker de rolige juledagene.

  I år har jeg blant annet brukt julen til å bli kjent på mitt nye treningssenter. Etter st vi flyttet til huttaheiti har jeg slitt med å finne et godt sted å trene. Ok, vi har tre treningssentere i nærheten, men pga jobben min vil jeg ikke trene der jeg bor. MEN! Endelig har jeg funnet et senter innenfor en passe avstand, til en grei pris og som har flere sentere rundt omkring i landet. Jeg har kastet meg igang med nybegynnerprogrammet jeg fant på Fitnessguiden, og syns det er SÅ deilig å holde på med. På sikt ser jeg for meg å bytte ut leg press i maskin med knebøy, men jeg er usikker på teknikk og slikt. Da du var helt rykende fersk i gamet, fikk du hjelp av noen da? Hvis du har skrevet om det før kan du alltids vise til innlegget, jeg har lett en del uten å finne. 🙂

  Godt nytt år til deg!

  • Kamilla K sier:

   Oooo, så spennende! Liker tiltaket, og ikke minst fremtidsplanene dine om utvikling. Så utrolig gøy – du har en artig tid i vente! Blir så glad av å lese at du synes det er godt med program, det er herlig med slik treningsglede hvor du føler at du gjør noe BRA for deg selv 😀 Jeg prøvde meg frem i knebøy litt på egenhånd, og med «hjelp» fra kompiser osv i starten. Det er jo ikke lik knebøy som den jeg utfører i dag, der jeg har lært teknikken av en trener, men det er ikke så grusomt langt unna at det gjør noe. Hadde jeg ikke drevet med styrkeløft hadde jeg selvsagt ikke vært like pirkete nå. Jeg er fortsatt ikke fornøyd med bøyen min 😛
   Så vertikal rygg du klarer (tenk «bryst opp»), knærne og tærne rotert litt utover, presse fra med hele foten, holde kjernen stram. Der har du mine start-tips til en god knebøy. Hold meg gjerne oppdatert, jeg synes sånt er utrolig gøy og givende, så jeg bidrar med glede!

   Godt nytt år, Maren! 🙂

   • Maren sier:

    Takk for superkjapt svar! Nå studerer jeg ulike treningsvideoer med større interesse enn tidligere. Det er så fascinerende! Nå skal jeg først trene nybegynnerprogram en stund, også tar jeg det videre derfra. Kanskje «tørrtrene» knebøyteknikk mens jeg venter på at gulrøttene skal kokes ferdig og sånn. 😛 Hei motivasjon, det er moro å treffe på deg! 😀

    • Kamilla K sier:

     Godt nytt år, Maren! 😀

     Å «tjuvstarte» med å trene ankel- og hoftemobilitet er gull verdt, hvis du gjør det nå tror jeg du kommer til å være VELDIG glad for det når du begynner med knebøy. Jeg vil påstå at de fleste som begynner å trene knebøy må gjøre justeringer i teknikken sin fordi mobiliteten deres begrenser dem. Det samme gjaldt meg. Skulle virkelig ønske jeg hadde vært så smart som deg, og tenkt på det på forhånd! 😀
     DIGGER at motivasjonen din er så bra, og at du har et langsiktig perspektiv. Du har allerede vunnet en greie der.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.