5 november 2017 -- 19:52

Nok en helg er straks over, det gjenstår bare å legge frem klærne for morgendagen. Forrige helg var jeg på skolesamling fredag, lørdag og søndag, så da var det litt ekstra kjekt med en ordentlig helg nå, med mer avslapping og rolig tempo. Har fått løst kryssord igjen, selvsagt både trent og gjort skolearbeid, vært med fine folk, hatt to-tre latterkramper, sovet rikelig, spist godt og fått gnagsår. Haha, sånn kan det gå. På en tur på nesten to timer fikk jeg gnagsår når det var omtrent et kvarter igjen av turen. Merkelige greier! Menmen, det gjør jo ingenting.

Hjertetrim på to ulike måter i dag. Kryssord og kaffe setter standarden for en god søndag, og all denne læringen om kroppen gjør at jeg noen ganger tenker at det er et under at vi i det hele tatt fungerer! Alle de bittesmå detaljene som skal klaffe helt samtidig på nøyaktig riktig tidspunkt. Bare for at vi skal gjøre noe vi tar som en selvfølge. Dette skal jeg ALDRI tenkte over når jeg trener, det er i hvert fall sikkert.

Snapfilterdyr gjør alltid susen. Det samme gjør kyllingsteking for uken!

Varmt vann med sitron og en kopp te – nokså klassisk start på jobbdagen. Og i dag åpnet jeg nytt glass med kokosolje, det er alltid stas. Nesten alle matbutikkene rundt her som selger kokosolje, selger den uten smak. Den vil jeg jo ikke ha! Pes å måtte gå på helsekosten, så nytt glass betyr noen uker til neste tur. Og sånn for å ha det klart: helsekosten ligger ved siden av matbutikken… Haha, jeg liker å ha alt på ett sted, okei. Føles som tidenes tiltak å måtte finne varene og betale to ganger. Ah, livet i Norge.

Hver søndag vibrerer klokken min og kommer med en oppsummering av uken. Det har visst blitt en mer aktiv uke enn jeg egentlig har tenkt over, med over 16 500 skritt per dag, og klokken ligger jo i skapet mens jeg trener, så de to timene (per dag) er ikke medregnet. Har kost meg i hvert fall!

Jeg er skikkelig klar for den kommende uken, jeg skal så mye artig, og jeg smiler av å se i kalenderen. Eneste jeg ikke gleder meg til er å høre folk klage over at det er mandag. Altså, hvis du har bestemt deg for at hver mandag er tung og slitsom, er det klart den blir det! Uansett, jeg har en rekke fine planer med en rekke fine mennesker, det blir så hyggelig!

Ellers er jeg straks ferdig med innlegget om denne kostholdsomleggingen jeg gjorde for halvannen måned siden. Vel, det blir vel mer en bok enn et innlegg, men… Må bare lese over og flytte på noen avsnitt, så det blir en bedre flyt i teksten, pluss legge til bilder.

Og fordi jeg lengter stort etter tur med Ingrid, deler jeg like gjerne et bilde fra vår siste tur. Synes det er så koselig! Gleder meg til gjenforening! Det kan kanskje ikke kalles gjenforening når det bare har gått et par uker, men det føles som en evighet!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Helene sier:

  Viss du alt har bestemt deg for at det blir slitsomt å høra på at folk klager på at det er mandag, so er det klart det blir det. 😛

  Bere tulla – du er søren meg best, både på motivasjon, inspirasjon og livsnyting!

  • Kamilla K sier:

   Hahahaha, digget den 😀 Synd det hadde vært spydig å svare «å, jeg digger å høre deg klage!» hvis ikke skulle jeg prøvd det 😀 Får bli med tanken (og smilet det førte med seg 😆 )
   Takk, Helene! Håper du har hatt en fin helg, og at den kommende uken blir bra 😉

 2. Helene sier:

  Haha! Skulle ønska det var akseptabelt. Går alltid vekk når samtalen bere blir klaging, men føler meg alltid frekk.

  PS DET ER MANDAG ??

  • Kamilla K sier:

   Det hadde vært en smule morsomt 😀 Men jeg tror vi riskerer litt vel mye ved å gjøre det 😛 Jeg pleier å enten bare være stille og ikke respondere på klaginen, eller gå, hvis det er flere som tar del i samtalen. Har ikke noe der å gjøre. Godt vi er flere som tenker slik 🙂

   JAAAA! Håper du får en super mandag, Helene 😀

 3. Ingrid sier:

  Hvor var jeg og gnagesårplasteret mitt?!!!!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.