11 november 2017 -- 10:53

God lørdags formiddag! Dette har vært en utrolig fyldig uke for min del, og jeg skjønner ikke helt hvordan jeg har rukket alt. I tillegg til en times morgentur hver dag, jobb åtte timer hver dag, pluss de faste timene på trening, har jeg fått gjort en del skolearbeid, gått tur med hyggelig selskap, fikset vipper hos Dagny (når du kan ha kvalitetstid med en god venninne mens du ligger på en seng med varmeteppe og lukker øynene…), vært med på å arrangere babyshower for Annette (herlighet som jeg gleder meg til å møte det lille gullet), hengt med Tor-Arne som har vært på Oslo-besøk (han bor fortsatt i London og gjør det SÅ bra – #stolt), og i tillegg har jeg sovet såååå mye. Ah, deilig. Det forklarer også hvorfor jeg ikke har prioritert blogging, men nå er jeg straks ferdig med kostholdsomlegginginnlegget (garantert ikke et ord), så det kommer i morgen!

Ellers irriterer meg grønn (eller turkis) over at jeg ikke får tak i denne jakken i min størrelse. Rop ut hvis noen vil selge eller vet hvor jeg kan få tak i den!

Jeg ville bare stikke innom for en liten statusrapport og for å ønske dere en helt herlig helg. Her i Oslo skinner solen, så nå skal jeg snart ut for å møte Dag og så skal vi spasere gjennom Frognerparken og deretter trene. God helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.