19 november 2017 -- 20:58

Inneholder annonselink

Denne helgen har vært så utrolig bra! Uken ellers har vært litt sånn meh, hvis dere skjønner. Ikke dårlig, men jeg tror nok sinnsstemningen min har vært noe preget av at det har vært både mørkt og glatt. Så når jeg har fått vært ute i dagslys både lørdag og søndag, da er det klart det gjør noe med meg. Når i tillegg alle disse timene har blitt tilbragt i godt selskap, OG jeg har hatt en skikkelig produktiv helg, da snakker vi fulle batterier og godfølelse.

På tur med verdens beste Ingrid. Et vennskap i særklasse, om jeg får si det selv. Takknemlig!!! Vi trasket innover i marka på lørdag, i en tåke som etterhvert fikk et helt magisk lys når solen tittet over berg og trær. Og ja, jeg hadde på meg jakke, men den måtte av når jeg skulle leke akrobat. Den genseren der (denne, fra Kari Traa) er for øvrig helt fantastisk myk og god.

Var på enda en tur på lørdag, også i godt selskap, i tillegg til en solid treningsøkt og en fin kveld.

I dag har jeg fått gjort SÅ mye skolearbeid. Ah, for en god følelse. Har lært en hel del, og fått strukturert ting som har gått litt i surr de siste ukene. Ikke minst har jeg fått gjennomført den ene praktiske økten jeg skal levere rapport på. Vi har to praktiske utholdenhetsøkter, den ene er lavintensitet, og det gjør jeg jo rett som det er. Men økten med høyintensitet har jeg ikke prioritert å gjøre før i dag, og for en herlig økt det ble! Skal jeg rett og slett dele en kondisjonsøkt her på bloggen? Ja, la oss klinke til!

Jeg er skikkelig fornøyd med den grafen, for jeg synes den ble så pen! Haha, godt fokusområde. Men ja, den ble slik jeg planla at den skulle bli, og det tok jeg ikke som en selvfølge når jeg ikke egentlig helt visste hvordan pulsen min kom til å være – jeg pleier ikke løpe!

Økten jeg planla og utførte var som følger:

  • Oppvarming: 6 min
  • Intervaller: 3 min arbeid, 1 min pause. 7 runder.
  • Nedtrapping: 6 min

Veldig enkelt oppsett, og man kan få kjørt seg ganske heftig om man gasser på. Noe av min tanke bak nettopp de tidene var at det skulle skje noe ganske ofte, slik at jeg ikke skulle rekke å tenke for mye, bare være tilstede i løpingen og sørge for at jeg fikk med meg alle byttene mellom arbeid og hvile. Funket gull!

Målet var å ha et snitt på over 156 i puls, og slik detaljfokus på pulsen har jeg ikke hatt før, men jeg fulgte med, og ting gikk etter planen. En artig økt, og jeg ble faktisk bittelitt svett. Vel, Dag sa jeg ikke var svett, men jeg følte meg i hvert fall litt klam, haha. Helt sikker på at jeg så noen svetteperler i et par sekunder. Endorfinene traff i hvert fall solid 😀

Avsluttet økten med å få vist god fremgang i håndstående. Det kommer seg, og det er så utrolig gøy å kjenne kroppsbeherskelse på den måten. Jeg tipper ganske mange kan relatere seg til den følelsen av ubehag ved å skulle være opp-ned eller måtte ha veldig mye uvant kroppskontroll. Jeg har i hvert fall satt et stort kryss i hodet mitt over alt som heter turn og lignende, for jeg har på ingen måte identifisert meg med folk som klarer å gjøre slike ting. Å komme over den kneika var både skummelt og skikkelig kult. Dag er heldigvis både streng og tålmodig med meg, så det blir noe nytt å klare hver uke. Hei, mestringsfølelse! Gleder meg til fortsettelsen!

Helgen har vært så fyldig, og jeg har sovet rundt ti timer hver natt, så nå er jeg rett og slett KLAR for mandag! Vel, etter en god natts søvn, igjen. Håper dere har hatt en fin helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.