12 oktober 2017 -- 20:41

Jeg trenger deres hjelp! Eller jeg ønsker meg i hvert fall noen innspill. Det er bare NI dager til NM! Altså, det gikk så fort fra det var tresifra til tosifra antall dager igjen. Og nå er det plutselig ikke det engang!

I en konkurransesetting har det mentale svært, svært mye å si. Jeg pleier ikke å trene med egen musikk, ei heller pleier jeg å høre på egen musikk på stevner. MEN jeg vet at hvis tvilen dukker opp eller hvis hodet begynner å overanalysere, da er riktig musikk gull verdt for å komme tilbake i sonen. På NM i fjor var jeg så irritert og sint før siste markløft, at hodet mitt ikke var på stevnearenaen engang. Da satte jeg på musikk, gjorde meg helt fortapt i den og kom inn i det moduset jeg ønsket og trengte å være i. Og her kommer dere inn. Har dere noen tips til sanger jeg bør ha på NM-spillelisten min? 

Det må være futt i dem, og typ «gi alt»-låter. Husk at låter som får folk til å gi alt når de løper intervaller for eksempel, gjerne kan funke på samme måte for å få opp adrenalinet når det skal løftes.

Jay Z, Eminem, Survivor, Foo Fighters, Fall Out Boy, Marilyn Mansen og Rage Against the Machine er blant de som står på artistlista foreløpig, så da skjønner dere kanskje litt hvor lista står. Ikke at det er noe fasit, jeg setter pris på alle forslag dere måtte komme med!

En låt som er med er «Unicorn Zombie Apocalypse» av Borgore & Sikdope. Haha, altså. Ikke spør meg hvordan jeg fant den engang, det er så langt utenfor hva jeg hører på til vanlig. Men den er perfekt for dette formålet.

Jeg kan godt dele listen her når den er ferdig, hvis det er ønskelig.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Rita Hansen sier:

  Muse – Upprising
  Lois Fonsi – Despacito
  Freddy Kalas – Pinne for landet
  Imagine Dragons – thunder
  Bebe Rexa – i’am gonna show you crazy

  Masse lykke til fine du, jeg har vært veldig dårlig på å kommentere i den senere tid. Men henger fremdeles med, og har stor glede og inspirasjon av bloggen din. (og for og vekt holder seg stabilt, så kosthold er også på plass. Stikkord – leddgikt, 30 kg vektnedgang, tok grep for å få en verdig livskvalitet).

  Igjen, lykke til og klem :-))

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for musikktips, jeg skal gå gjennom dem. Og TUSEN takk for så gode ord og ikke minst for at du fortsatt henger med her inne, det setter jeg pris på! 😀 Haha, pinne for landet!

   KNALLBRA jobba! 😀 Så utrolig bra! Det arbeidet der står det respekt av, og jeg kan bare forestille meg hvor mye bedre kroppen din må ha det nå, og dermed også din opplevde livskvalitet. Sitter og smiler nå 🙂 Herlig, Rita!
   God fredag og god helg til deg 😉

 2. S sier:

  Prodigy – spitfire, smack my bitch up, enslaved – havenless, rammstein – ich will , cygnosic – mad desire , t powell – clear eyes, full heart…. dette går litt igjen på stevnet men fungerer for meg og kan likes av de fleste vil jeg tro. Intressert i å se din liste!!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.