7 oktober 2017 -- 7:25

God lørdagsmorgen! Klokken er litt før syv før jeg begynner å skrive dette innlegget, for denne helgen har jeg studiehelg! Samling fra fredag til lørdag. Det går fremover med studiene, men ikke like raskt som jeg opprinnelig hadde beregnet. Heldigvis er jeg av de som beregner god tid til ting, så jeg har lagt inn en solid tidsmargin før eksamen, og nå blir bare den hakket mindre. Fortsatt rikelig med tid, så det bør gå fint. Helger som dette hjelper stort!

Fikk ros for tegningene mine på forrige innsendingsoppgave, og jeg lærer veldig mye mer av å tegne for hånd, så da fortsetter jeg med det. Også har jeg fått meg ny kompis da! Det vil si, vi prøver å bli venner, men jeg synes han er litt vanskelig å forstå seg på.

Og bare for å spore litt av. Det er så herlig å leve i en tid hvor man skal levere inn en oppgave digitalt, slik at man kan skrive den på pcen og slipper å møte opp et sted eller sende den i papirformat. Og at det er enkelt å legge inn tegninger og bilder er tidenes mest praktiske bonus. Jeg tegner på papiret, tar bilde med telefonen (lettvint og god kvalitet), sender den via AirDrop til macen på to-tre sekunder, og limer tegningen inn i dokumentet. Trenger ikke scanner, trenger ingen kabler eller minnepenner. Teknologien, dere. Okei, tilbake til innlegget.

I dag er det to uker til NM! Denne uken har vært helt kanon på treningen, og det gjør meg så motivert, lettet, gira og glad! Endelig! Det har vært tre tunge og frustrerende uker, men nå! «Hemmeligheten» er å fortsette. Gir man seg vil man i hvert fall ikke komme ut av det med denne følelsen av at det har snudd og at man kan høste godene man har lært underveis.

Jeg har blant annet tatt knebøy på 125 kg eller mer rundt ti ganger denne uken. I Luxemburg sto jeg igjen med 125 kg som beste bøy, så forhåpentligvis kan jeg smelle til med mer på NM. Her tok jeg 134 kg i knebøy på mandag, det er 1 kg under mitt aller beste stevneløft i denne vektklassen.

I Luxemburg gikk jo benkpress veldig bra, og der har jeg løftet det samme (70 kg) og mange løft rett under denne uken, enda jeg ikke har følt at benken har vært spesielt god.

Og markløft. Kjære gode markløft. Vi hadde noen tøffe dager og uker sammen etter jeg kom hjem, og jeg synes det var ordentlig ubehagelig at «min» greie føltes som noe helt fjernt og som jeg ikke lenger hadde noe forutsigbarhet med. Da jeg så andre trene markløft tenkte jeg de første dagene at de var flinke, for det der kunne ikke jeg. Uavhengig av hvilken vekt de løftet. Heldigvis vet jeg å snappe meg selv ut av slike tankemønstre når de en sjelden gang oppstår, så nå er saken en annen. Denne uken har jeg løftet opp til 163 kg, og det gikk helt fint. Vurderte å ta ett eller to løft på høyere vekt, men ga meg heller med en solid godfølelse. Beste bøy siden sommeren, tangering av stevnepers i benk og så god mark – alt på samme dag. Dere kan tro jeg var en gledesmaskin på mandag! Den flyten og gleden har jeg beholdt uken gjennom, jeg har hatt så mange gode økter! Lykke!

Det smilet sier vel det meste. #denfølelsen

Ellers fikk jeg spørsmål i går om hvilket nettsted jeg bestiller mat/ferdige matbokser fra, da måtte jeg le litt. Jeg lager maten min selv. Jeg har tatt bilder av «mealprep»-rutinen min, så jeg skal smelle ut et innlegg om det nå til uken, så kanskje noen blir inspirert til å gjøre det samme.

Nå må jeg fikse ferdig treningsbagen og gjøre et par siste ting før jeg retter snuten mot skolen, for en dag med både teori og praksis. Trekk-øvelser er helgens hovedfokus. Håper dere har en fin helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.