12 september 2017 -- 19:37

Hei fra Luxembourg! Planen min var å oppdatere dere i går, men dagen var over på 1-2-3, fylt med gjøremål og forberedelser til turen. Jeg sto opp tidligere enn nødvendig i dag, men på et blunk var den ekstra tiden også forbi, og jeg måtte rette kursen mot Gardermoen. Og nå sitter jeg her da, på hotellrommet mitt i Luxembourg. Utrolig deilig å være fremme, og reisen gikk meget fint. Ingen forsinkelser i noe ledd, en behagelig mellomlanding i Frankfurt, og vi landet til og med sol! Flyplassen her i Luxembourg er så liten at fra vi landet til vi fikk bagasjen gikk det under et kvarter! Noe så behagelig! Og den har Starbucks, og ligger omtrent fem minutters gangavstand fra hotellet, haha!

Formen føles god, treningene har gått veldig bra i det siste, og nå er det ikke mer jeg kan gjøre for å bli sterkere. Det er mye jeg kan gjøre for å ødelegge egen prestasjon, så det gjelder egentlig bare å ikke stresse eller få noen «lure» idéer. Typisk at man tenker at NÅ er det alvor, så nå må det gjøres en haug med endringer. Men uansett om det gjelder en eksamen, et mesterskap eller noe lignende: har man lagt inn grundig forarbeid, må dagen bare få komme, og så får man forhåpentligvis uttelling for det. Selvsagt kan ting gå galt også da, men begynner man å styre mye hjelper det i hvert fall ikke. Ah, dette blir spennende! Jeg legger ut link til streamen etterhvert. Jeg løfter torsdag fra kl 18.

Nå har jeg gått en liten tur i området, og gjennomført en lett og fin økt i oppvarmingsområdet på stevnearenaen. Kjekt å få se den på forhånd, for å gjøre seg mentalt klar. Det har vært en lang dag, så nå skal jeg bare gjøre litt skolearbeid før jeg slukner.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.