9 september 2017 -- 14:47

Min helg, kort oppsummert. Skole, trening, skole, mat, skole. Jeg sitter fortsatt på skolen, der jeg kjører 45/10-intervaller på arbeidet, altså jobber jeg i tre kvarter før jeg har en ti minutters pause. Men nå, etter mange timer med dette, begynner konsentrasjonen min å helle. Meget produktiv fredag, meget produktiv lørdag, og så kommer jeg tilbake i morgen. Det blir en total jeg vil si meg fornøyd med. Nå trenger jeg frisk luft, en lang gåtur og ikke minst å snakke med mennesker!

I går fikk jeg skikkelig aha-øyeblikk i anatomien, det var så gøy. Den følelsen når man har prøvd å forstå noe i flere uker, men så hører man en annens forklaring på det, med litt andre ord, og så gir alt mening. Fantastisk!

Neimen, har dere sett? Foreleser Fredrik! Haha, dette blir morsomt. Han skal lære oss grunnleggende løfteteknikk på de praktiske helgesamlingene.

Treningsøktene går så de suser, og kroppen føles kanon! Nå håper jeg virkelig, med alt i min sjel, at dette fortsetter utover i den kommende uken, når jeg trenger det som mest. FEM dager igjen!

Den glamorøse lunsjen min. Kyllingstrimler, isbergsalat og urtesalt. Jeg kunne sikkert spist tre salathoder om dagen. Holder meg til et halvt altså, men knasingen og saftigheten/vanninnholdet. Så deilig! Og kylling med tacokrydder og kanel… Mmmm!

Disse proteinbarene… Quest kan gå og legge seg. Med kaffe ved siden av… Ja, takk! Som dere kanskje ser lærer jeg bicepscurls, haha.

Du vet det er på tide å dra hjem når du begynner å lage slike kunstverk. Haha!

Det er ekstra godt med en så produktiv og lærerik helg nå, ettersom jeg tviler på at jeg får prioritert noe særlig skolearbeid den kommende uken. Nå skal jeg komme meg ut før hodet sprenger. Håper dere nyter helgen!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.