22 september 2017 -- 18:53

Fra å ha startet rimelig tungt har denne uken tatt en helomvending og blitt riktig så god. Og enda er det et par dager igjen! Hodet fikk kjørt seg ganske kraftig forrige uke, og man skal ikke kimse av etterdønningene. Fredrik kalte det en mental overbelastning, og flere av de som var med på turen har hatt samme opplevelse. Man kan bli stressa av å føle at kropp og hode ikke signaliserer det samme, men er det én ting som ikke løser situasjonen så er det nettopp stress.

På jobb har jeg det heldigvis veldig fint, og jeg har rett og slett ikke rørt skolebøkene, blogget, eller gjort noe særlig produktivt disse dagene, nettopp for å la hodet få avlastning. Gode samtaler, søvn og generelt en tankegang om å ikke være streng med meg selv eller føle meg forpliktet til noe, har hjulpet enormt. Også må det sies at jeg har noen helt fantastisk gode mennesker rundt meg, som faktisk har gjort enormt stor forskjell. Jeg er så heldig og jeg er så takknemlig!

Har kjøpt meg teddyjakke, og er kjempefornøyd! Dette er fra i dag. Det smilet er ekte. Og det gjør meg så glad, for jeg er definitivt flinkere på å ha det godt enn å ha det tungt.

Torsdagsøkten var den første økten hvor jeg kjente at «jeg» var tilbake. Gjett om energien boblet! Flere på Magnat kommenterte det også. «Der ja, nå er du tilbake.» Jeg fokuserte bare på å kose meg. Vekter og teknikk fikk bare bli som det ble. Og det resulterte i 122,5 kg knebøy, 65 kg benkpress og 130 kg markløft. Sistnevnte hadde F gitt meg maksbegrensning på, hadde jeg ikke hatt den hadde jeg trolig løftet en del mer. Og da jeg var ferdig ble jeg overrasket over hva som sto i loggboken min, og ikke minst veldig lettet over at jeg hadde lyst til å trene mer! Godt tegn!

Dagens lunsj. Kylling, søtpotet og grønnsaker. Så enkelt, så sunt og så godt!

Morgenturene mine har gjort stor nytte for seg denne uken. Det gjør de egentlig alltid, men noen ganger mer enn andre. Nesten en time for meg selv, enten med musikk, podcast eller bare tanker, mens jeg går før byen våkner… Det klarner hodet og det er en god måte å starte dagen på. Nå er det mørkt om morgenen, så reflekssamlingen er selvsagt funnet frem.

Snakker om morgener: det har vært så mye flott lys om morgenene denne uken! Ekstra spesielt å gå morgentur med slikt lysende mot en. Måtte opp på taket en tur da jeg kom på jobb, for å dokumentere det. Og apropos jobb… Hun der… Kristin, den andre halvdelen av vår fenomenale duo. Jeg er så glad for å ha henne ved meg hver dag, både fordi vi jobber så utrolig godt og produktivt sammen, i tillegg til at vi har så gode samtaler og totalt sett fyller hverandre ut så bra. Slike mennesker skal man ikke ta for gitt!

Nå skal jeg spise opp havregrøten min her, og så blir det rydding før avslapping og søvn. Skal opp litt tidligere enn vanlig i morgen, og kjenner at søvn må høyt på prioriteringslista nå.

Håper dere har hatt en fin uke, og at dere får en behagelig helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.