23 juli 2017 -- 19:58

Sommer, sol, natur og godt selskap… Det må jo være den beste kombinasjonen på jord?! I hvert fall en helt perfekt måte å starte en dag på, og jeg er så glad jeg får gjøre det så ofte! Med velfungerende kropper, behagelige plagg og følelse av ro og trygghet. Heldige er vi!

I dag gikk turen rundt Maridalsvannet, for jeg synes det var i overkant lenge siden vi hadde vært og sett på ruinene av Margaretakirken. Strålende vær og de beste samtalene. Jeg føler meg alltid både noen hakk klokere og noen hakk gladere etter å ha tilbragt tid med Ingrid.

Når man kan gå ut døren halv ni om morgenen i shorts og singlet, i Norge… Helt topp!

Nå gleder jeg meg skikkelig til den kommende uken! For det første har jeg bursdag i morgen, bare det er nok til å juble! Men jeg har også siste friuken min, og den skal utnyttes til det maksimale. Høsten blir rimelig hektisk (skal fortelle mer om planene mine i løpet av uken), så nå skal siste bit av batteriene lades opp. Også gleder jeg meg stort til treningsuken! Denne uken var helt knall på treningsfronten, og jeg går inn for å holde den flyten gående også denne uken, før en lettere uke neste uke. Ah, ting funker altså. Liker det!

Håper dere nyter sommeren, enten det er med jobb, reise, hjemme, med gode mennesker, alene, med vannmelon, grilling, is, diett, hva enn som skulle passe dere her og nå!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.