8 juli 2017 -- 9:23

Du vet du har hatt litt for mye på agendaen i det siste når du sovner på treningssenteret… Haha, uff. Må jo bare le av det nå, men hadde noen andre sagt det til meg hadde jeg nok tenkt at de måtte lære seg å planlegge bedre eller disponere totalbelastningen litt annerledes. Det er hakket vanskeligere når det er en selv, rart med det. Men jeg har allerede tatt det til meg, så etter ti timers søvn i natt la jeg en liten plan for den kommende uken. En dag neste uke har jeg ingen produktive ting i kalenderen. Første jeg da tenker er at jeg har massevis av tid jeg kan fylle med skolearbeid, møte folk, gjøre ditt og datt, være produktiv. Men jeg skal ikke det. Jeg har booket inn en time for å fikse vipper og bryn, og så skal jeg trene. En kosedag. Det er dagen etter jeg skal ha eksamen, så jeg tenker det er en perfekt anledning til å gjøre nada. En del av meg ønsker å planlegge hva jeg skal gjøre når jeg skal gjøre ingenting, noe så håpløst. La det være!

Jeg sovnet altså på yogarommet da jeg skulle tøye litt før en økt her om dagen. Etter omtrent et kvarter våknet jeg og skjønte absolutt ingenting. Første tanken min var at jeg var kidnappet, utrolig nok. Jeg har bare vært på yogarommet der én gang før, så det er vel ikke så rart jeg ikke kjente meg igjen umiddelbart. Endte opp med å ha en knallgod treningsøkt da, en powernap gjorde tydeligvis susen. Har generelt hatt veldig mange gode treningsøkter i det siste, og den uken som har gått har virkelig vært knall. Andre uke på dette treningsprogrammet, det varer i totalt åtte uker. Kribler i magen av å tenke på det, for når jeg begynner på neste program så er det snakk om oppkjøringsprogram til høstens stevner! Wæ! Det blir så spennende! Grugleder meg! Kroppen føles sterk og solid.

Fra hverdagsuniform til treningsuniform. Liker begge deler like godt.

Sumomarken sitter bedre og bedre nå, har fått inn et par varianter av øvelsen som er helt ubegripelig tunge og slitsomme, men som angriper svakhetene mine veldig godt. Da er det helt klart verdt det! Komfortsonen skaper ikke mye forbedring og utvikling, gitt.

Ellers har det blitt veldig mange turer på meg i det siste, i supert selskap. Og for et vær vi har hatt! Når man kan gå i shorts og singlet helt til kvelden, da er jeg fornøyd.

Oslo, sett fra Grefsenkollen, tirsdag denne uken.

Iskaffe og ingefærshots fra Joe & The Juice. Shoten brenner i halsen, og det er vondt og godt på samme tid. Jeg velger å tro den har noe for seg, sånn helsemessig.

Nei, nå er det ikke lenge til kaffen kicker inn, så jeg får stikke på trening! Ellers blir det en del lesing denne helgen, og ikke minst skal jeg prioritere å sove. Ti timer var deilig altså.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.