25 juli 2017 -- 9:24

Jeg hadde en helt fantastisk fin bursdag i går! Takknemligheten og gleden opptar hele kroppen, jeg kommer ikke over det. For noen herlige mennesker jeg har i livet mitt. Da jeg gikk inn døren på Magnat i går møtte jeg på en fysio som jobber der, som jeg også er venn med på facebook. Han gratulerte meg med dagen, og påpekte at det virket som jeg hadde utrolig mange mennesker som satte pris på meg, for han hadde fått opp så mange bilder og hilsener, og det var så mange ordentlig personlige tekster og bilder med så genuint god og kjærlig stemning. Jeg trodde jeg skulle begynne å grine, for ja, det er nøyaktig slik jeg føler det også.

I forkant av bursdagen var det flere som spurte meg hva jeg ønsket meg. Foruten ny mac, som jeg har kjøpt til meg selv og nå skriver det første innlegget på, har jeg ikke ønsket meg noe. Jeg har fått flere skikkelig fine gaver, som kommer til god nytte, men det jeg ønsker meg mest av alt er å få fortsette å ha det så godt som det jeg har det.

Se så deilig bursdagsvær!

Jeg hadde en dag med kombinasjon av skikkelig kos, produktivitet og hard jobbing. Den harde jobbingen var på trening, så den kan jo slås sammen med kos-delen, for jeg synes jo det er så gøy! I anledning bursdag hadde Fredrik bestemt seg for at vi skulle droppe den oppsatte mandagsøkten, og heller teste styrken litt. Det er jo uten tvil min favoritt, men det er også et poeng at det ikke gjøres for ofte. Mer om det i et annet innlegg. Jeg fikk løfte tunge enere. De tre beste løftene i hver øvelse (bøy, benk, mark) ble som følger:

Knebøy: 130 kg, 132.5 kg, 135 kg (på stevne 1. april misset jeg på 130 kg…)

Benkpress: 70 kg, 72 kg, 73 kg (70 kg er stevnepersen min i benk…)

Markløft: 160 kg, 170 kg.

I markløft droppet vi å ta et tredje løft, ettersom maks i mark er så belastende for kroppen, og jeg er egentlig midt i mengdetreningsfase, så kroppen er belastet nok i utgangspunktet. Men 171 kg er jo norgesrekorden, så å kunne gi seg på 170 kg og ha mer inne, det føles selvsagt helt konge! Det har også sammenheng med at jeg fikk en todelt bursdagsgave av Fredrik. Den ene fikk jeg uansett, og den andre fikk jeg kun hvis jeg løftet tre røde skiver i markløft, som jo tilsvarer 170 kg. Så målet var nådd.

FOR en økt! Jeg kjenner fortsatt adrenalinet og mestringen i kroppen, helt utrolig gøy. Dette lover jo mildt sagt godt for når jeg skal løfte i Luxemburg om bare 51 dager. Jada, nedtellingen er i gang, og motivasjonen er på topp!

I forbindelse med ny mac er det også noe forvirrende med bildene her, så jeg beklager om de er av elendig kvalitet i dette innlegget. Ser fint ut på én skjerm, skikkelig kornete på en annen. Og jeg aner jo ikke hvilken som er riktig, haha. Skal nok få dreisen på det. Og med ny maskin er det som en ny verden med både skriving på nytt tastatur og ikke minst det at maskinen er superrask, så nå føler jeg det er en del hakk morsommere å blogge igjen. Gøy!

Øl på en mandag, da vet du det er bursdagsfeiring, gavetilstand og ferie her.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Maria T. sier:

  Gratulerer med overstått bursdag Kamilla. Alltid kjekt når treninga går veien og nye mål blir nådd. Heier på deg!

  Mvh
  Maria T.

 2. Johanne sier:

  Gratulerer så mye med dagen som var Kamilla!
  Du inspirerer og sprer positivitet og livsglede også til oss som bare «kjenner» deg via Internett, så det var veldig gledelig å se deg skrive at bloggingen er morsommere – selv om jeg synes du leverer høy kvalitet fra før 😉

  God sommer videre 🙂

  • Kamilla K sier:

   Åh, tusen takk, Johanne! Så utrolig hyggelig av deg, jeg sitter her og smiler nå 🙂 Veldig hyggelig og motiverende med slik tilbakemelding!
   God sommer videre til deg 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.