17 mai 2017 -- 20:24

2015, 2016, 2017. 17. mai disse tre årene har Hilde og jeg startet dagen med en lang tur i marka. Nå kan vi vel kalle det en tradisjon? Det er i så fall en av mine favorittradisjoner! I fjor gikk vi i shorts og singlet, det er helt ubegripelig å tenke på nå! Men det gjør ingenting at det ikke var strålende sol, det viktigste er oppholdsvær, og det hadde vi hele turen. Og en luftfuktighet jeg ikke kan huske å ha vært borti før, haha! Det ble noen kjempehyggelige timer i marka, og det norske flagg var selvsagt med.

Vi gikk til Gaupekollen igjen, og det var nokså tett tåke på toppen, men underveis passerte vi noen ganske trollske og idylliske steder, som vi knipset noen bilder på. Spesielt området med hvitveis på alle kanter er noe for seg selv. Ah, for en bra nasjonaldag!

Hahaha, åh, lille vennen! <3

I morgen er det vanlig arbeidsdag for min del, og det ser ut til at jeg kan få oppholdsvær på morgenturen min – DET er noe jeg virkelig verdsetter! Etter jobb skal vi ha fellestrening hos Christiania Atletklubb, og kanskje jeg også rekker postkontoret før det stenger. Håper dere har hatt en kjempefin dag, hva enn dere har gjort, spist og danset til.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. June sier:

    Dette ser herlig ut, tåke er jo ganske så fint!

  2. Ida Johnsen sier:

    Sinnsykt fint! Skogen ser trolsk ut, skulle gjerne vært der!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.