11 mai 2017 -- 8:11

Innlegg av typen «i min handlekurv» eller handlepose, handlevogn, bærenett, hva enn man benytter seg av, synes jeg er artige selv, så da tenkte jeg å lage min versjon. Som så mange andre er jeg en periodespiser, og det er spesielt fiskekaker og enkelte grønnsaker som får gjennomgå på den fronten. Altså fiskekaker (nesten) hver dag i fem uker, så blir det totalt stopp, før det er på’n igjen om et par måneder. Noen gjengangere er det likevel året gjennom, og jeg har tatt bilde fra noen tilfeldige handleturer over en måneds tid, så jeg tror dette skal være ganske representativt.

Nøttesmør og havregryn har også en sentral rolle i kostholdet mitt, men disse hadde jeg et solid lager av. Det samme med frosne grønnsaker. Aspargesbønner, med andre ord.

Jeg hadde en squash-fase, på det nivået at jeg har gått rundt og hatt lyst på squash daglig. Så da har jeg spist det. Hver dag. Og nå er jeg så lei squash at jeg har ikke ord.

Paprikaen min, derimot. Den forsvinner aldri. Den har vært fast siden jeg gikk i barnehagen og mamma sendte med meg paprikabiter i en pose hver dag. Dere som kjenner meg eller har fulgt meg en stund er nok ganske klar over min paprikakjærlighet, haha.

Cottage cheese er også en sikker vinner i mitt kosthold. Jeg synes det er verdt å påpeke at cottage cheese er et svært magert produkt i utgangspunktet, så både «mager» og «fettfri» er lite å bry seg om, i mine øyne. MEN konsistensen er ulik, og det er noe å bry seg om. Jeg er litt sær når det kommer til tørr mat, jeg liker at kylling og kalkun er tørr (stakkars pappa, når han har samlet til søndagsmiddag og lagt mye omtanke i perfekt stekt kjøtt, og jeg vil at han skal ødelegge mitt stykke ved å steke det «ihjel», haha). Dette gjelder også cottage cheese. Den fettfrie er tørr (åpenbart, den har jo ikke noe fett), og jeg synes den konsistensen er mye bedre. Det er riktignok ikke så mange butikker som har den.

Spinat, eplesidereddik og chiliflak. Jeg har spist dette som snacks så utrolig mye de siste månedene. Merkelig ny vane. Men jeg liker den.

Avokado <3

Favorittfiskekakene, og har dere smakt den yoghurten? Jeg elsker kokos, og denne slo virkelig godt an, med sin fyldige konsistens. Takk for tipset, bror.

Som dere ser er det mye likt. Jeg spiser lunsj i kantinen på jobb hver dag, og i forbindelse med trening blir det gjerne meieriprodukter, proteinbar og frukt, så det er begrenset hvor mye jeg spiser hjemme. Det er stort sett én gang om dagen, og i helgene.

Faste matvarer i mitt kosthold:

 • Cottage cheese
 • Paprika

Sånn, det var det.

Haha, neida. (Joda)

 • Melk
 • Grønnsaker: paprika, spinat, tomat, blomkål, brokkoli, aspargesbønner (<3)
 • Frukt: banan, eple, pære
 • Kyllingfilet/kalkunfilet (pålegg)
 • Bringebær (helst frosne), blåbær
 • Riskaker
 • Tunfisk
 • Fiskekaker
 • Egg
 • Gresk yoghurt

TINE har nå også kommet med grilltzatziki, som jeg synes er kjempegod, og i tillegg er jeg i en lompefase nå, så det går med litt av det, pluss gulost.

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Kristine sier:

  Så moro at du liker fettfri cc. Jeg synes den er helt forferdelig! Hihi… Smaken er som baken. Masse god mat her da, nesten som min handlepose, men jeg må også ha makrell i tomat og poteter 🙂

  • Kamilla K sier:

   Haha, ja, det er mange som sier det 😀 Vet egentlig bare om meg selv som liker den 😆
   Åh, nå fikk jeg lyst på makrell i tomat. Takk for tips 😀

 2. Camilla T sier:

  Jeg elsker også å lese slike innlegg! Av en eller annen grunn er det utrolig interessant å se hva andre spiser. Håper du fortsetter med denne type innlegg! 😉

  • Kamilla K sier:

   Så bra 😀 Det er helt klart noe jeg kan fortsette med, men da må du være advart om at det trolig blir mye likt som dette 😀

 3. Maria T. sier:

  Her var det mykje snadder Kamilla :-). Stor inspirasjonskilde du, som alltid :-).

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.