11 april 2017 -- 18:28

Lenge siden jeg har delt turbilder her. Jeg har nærmest sluttet å ta med kameraet på tur, har savnet det. Så i dag fikk det bli med, og i den forbindelse tenkte jeg dele litt av Oslopåsken med dere. Jeg synes det er utrolig deilig med bar bakke og varmende solstråler. Turfølget hadde kledd seg for skikkelig kulde, noe det viste seg å IKKE være. I marka blåser det heller ikke så mye, så selv om solen ikke slipper til overalt blir det ikke bitende kulde i disse dager.

Synd vi bare fikk ett bilde her, men det hele ble meget komisk. Det skulle bli et klassisk kamillapose-bilde, og først holdte jeg på å snuble, så tok jeg meg i mot og sekundet etter plumper jeg med den ene foten mellom to tresammer, ned i gjørme. Skulle hatt det på film. Ikke ofte jeg er klumsete av meg.

Ble faktisk overrasket over hvor tørt det var på stiene, trodde det skulle være flere fuktige områder og ikke minst flere flekker med snø. Men vi er jo nesten i midten av april, så det er kanskje ikke like rart som jeg skal ha det til.

Det blir bypåske for min del, med en hel del på agendaen. Og ettersom sikkert halve byen drar til fjells, blir det en avslappet stemning her og.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Edona sier:

    Har du lyst til å lage et innlegg med gode turløyper i Oslo for en nyinnflytter? Gjerne også hvordan man kommer seg til startpunktet!

  2. Vilde sier:

    Hei! I hvilket område var du på tur her? Skulle så gjerne kommet meg på tur i morgen, og gjør det gjerne i et område som er (tilnærmet) tørt!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.