30 april 2017 -- 13:45

For en herlig søndag her i Oslo! I formiddag var jeg på tur med Alexandra og Andrea på Bygdøy, og som vi koste oss. Vi gikk rundt halvøya, og fikk tre flotte timer sammen ute i solen. Det var i tillegg vindstille helt ute ved vannet, så vi fikk kjenne solen varme ordentlig. Andrea er halvannet år gammel, og det er så gøy å følge med på at hun utvikles til å ha sin egen personlighet og ikke minst at hun følger mer med på ting og har ønsker, kan peke, uttrykke seg og le. Å se det skjønne smilet da hun løp frem og tilbake på gresset, eller at latteren bare ble høyere og høyere for hver gang jeg sa «banaaaaan!» da hun skulle få en banan. De små tingene, til den store gleden.

Og oppoverbakke på sti, med vogn. Hei, treningsøkt!

Årets «kuslipp» på Kongsgården er ikke før neste helg, men vi fikk sett både sauer og hester.

Nå er det oppgaveskriving på agendaen her. Håper dere nyter søndagen!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.