16 april 2017 -- 19:20

Dagens søndagstur ble en spesiell en. Broren min og jeg avtalte å gå tur i marka. Han spurte om jeg tok med dronen, og så fort noen faktisk vil ha med dronen, er jeg ikke vanskelig å be. Vi drar, med Lyfe (dronen min) og retter snuten mot en av mine favorittopper i Oslo: Barlindåsen. Trasker oppover, møter kun ett menneske (og en hund) på turen. Total ro. Kommer opp, jeg snurrer fast propellene, og så ser jeg at det kommer et menneske. Jeg tenker enkelte kan oppleve dronen som forstyrrende, så jeg sukket litt inni meg. Det er jo så fint der oppe, så det er typisk at vedkommende skal sette seg ned og være der lenge, så vi må drøye droneleken. Men hvem kommer ut fra stien? Søster! Haha, det var bare FOR morsomt. Av alle steder, på nøyaktig samme tidspunkt, det ene mennesket som er på toppen den halvtimen vi er der. Så det ble tidenes søskentur! Og ikke nok med det, vi så helt like ut: alle hadde mørk underdel og blå jakke! Haha, noe så komisk!

Hele søskenflokken tilbragte en halvtimes tid sammen der oppe, før vi tok følge hjem. For en artig tilfeldighet, jeg kommer ikke over det! Det var en skikkelig KK-dag på Barlindåsen. Og ja, alle heter KK, dette er en gjennomført familie.

Det ble noen GB med film, så den skal jeg leke ferdig med i morgen.

Håper dere koser dere de siste feriedagene!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.