26 mars 2017 -- 20:38

Ah, nå er det bare noen dager igjen til jeg skal konkurrere igjen! Den kommende uken vil mest sannsynlig bare fly forbi, kjenner jeg stevnementaliteten rett. Jeg gleder meg! Og gruer meg til det er over. Har ingen enormt store forventinger, men jeg har planlagt hvilke vekter jeg skal åpne på, og aller mest gleder jeg meg bare til å delta på et stevne igjen. Nå er det et halvt år siden NM, jeg savner stevnestresset! Innveiingen, spise og drikke, varme opp, prate med de andre, føle at alle øvelsene plutselig er totalt fremmede for både kropp og hode (haha, skjer seriøst hver gang), måtte tisse rett før det er min tur til å løfte, være usikker på om jeg er hydrert nok, og ikke minst den stemningen som er mens man løfter. Heiing, roping, engasjement, støtte. Totalen av alt det der – det er så gøy!

Det er nokså mange påmeldte, så det kommer til å ta en del timer, og det synes jeg også er positivt. Da får man maksimalt ut av stevneopplevelsen, og man får være vitne til at folk oppnår ekstrem mestringsfølelse, bryter ut i seiersrop og gledestårer, og i tillegg får man muligheten til å støtte de som blir skuffet og nedfor fordi ting ikke går som de hadde håpet eller forventet. Hele følelsesspekteret blir som regel synlig, men samholdet og idrettsgleden er likevel gjeldende.

Det store spørsmålet er selvsagt hva jeg skal ha på meg, haha. Jeg har to løftedrakter, litt for mange par løftesko, to belter, mange par markløftsokker… Jeg har bestemt hvilke sko jeg skal bruke i bøy og benk da, det skal nevnes. Og jeg tror jeg har bestemt meg for belte. Nei, jeg får ta min faste stevneantrekksprat med Kristin, vi pleier å ha noen dype samtaler når vi velger ut antrekk for hverandre. Og jeg er selvsagt fullstendig klar over at uansett hvordan stevnet går – livet fortsetter. Det er ingen krise om det går dårlig. Men det er ufattelig gøy om det går bra, så la oss gå for sistnevnte løsning! Nå er jeg supergira på hver eneste dag den kommende uken, hver eneste repetisjon som skal utføres på trening, hvert eneste måltid, hver time med søvn, hele pakka!

Og i dag er det bare 160 dager til RM (regionsmesterskap) og 208 dager til NM! Woho!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. ingrid sier:

  iiiik! <3

 2. Camilla sier:

  Hei,

  Hvordan hvordan har du trent og spist for å komme ned på vektklassen du konkurrerer i nå? Næringssammensetning, trening styrke/kardio, unngå stress etc etc?

  • Kamilla K sier:

   Hei! Jeg kan godt skrive et eget innlegg om det, hvis det er ønskelig? Jeg har jo gått ned en god del i vekt fra før av, så å bytte vektklasse var i stor grad likt, bare litt mer detaljert 🙂

 3. Camilla sier:

  Ja – det hadde vært fint! Vet jo at du har redusert vekten en hel del – men det er jo noe med å få det til når man skal prestere i konkurranse også. Gleder meg til å lese!

  • Kamilla K sier:

   Da skal jeg skrive det 😀 Jeg synes jo det er kjempeinteressant og artig selv, så når det kommer ønsker om det blir jeg ekstra glad 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.