31 mars 2017 -- 18:58

Halve meg er supergira på morgendagen, halve meg gruer seg til det er over. Jeg føler nesten jeg har glemt hvordan et styrkeløftstevne foregår, det er så lenge siden sist. Men fra tidligere har jeg laget en pakkeliste på telefonen, så jeg har funnet frem den igjen, og tror jeg har husket alt.

Innveiingen er ikke før klokken ti i morgen, og stevnet foregår i Oslo, så det er jo maks behagelig! Har vært med på en rekke innveiinger klokken åtte, steder som har vært langt unna. For ikke å snakke om på vesteuropeisk mesterskap, med innveiing halv fire på ettermiddagen! Våknet jo selvsagt grytidlig den dagen, og følte det tok en evighet før klokken bikket tre. Men uansett, i morgen er det innveiing klokken ti, og selve stevnet begynner klokken tolv. Jeg TROR jeg kommer til å være aktiv på snapchat underveis (kkamillak).

Noe jeg synes er ekstra artig med dette stevnet er ikke bare at det er første stevne «tilbake» etter tre måneder uten tung løfting, og nå to måneder hvor jeg har jobbet for å komme tilbake til et solid styrkegrunnlag, men treningen de to månedene er også basert på et treningsprogram jeg satte opp selv. Håper selvsagt morgendagens løfting går så bra som overhodet mulig, men uansett har denne perioden gått over all forventning, og jeg er fornøyd med fremgangen jeg har hatt spesielt i overkroppen, og i markløft. Har allerede satt opp en mal for det neste programmet, og tenker å ferdigstille det på søndag. Om jeg føler jeg trenger en lekeuke etter stevnet, tar jeg det, men slik jeg føler det nå er jeg bare supergira på å komme tilbake til solid mengdetrening og tunge løft igjen.

Vel, nå får jeg pakke ferdig bagen og lakke neglene. Dere vet, de viktige tingene i styrkeløft.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.