7 mars 2017 -- 20:34

Livet smiler i Kamillaland. Jeg er så takknemlig for at jeg har det så bra! Det er på ingen måte en selvfølge å ha det godt. Jeg er veldig glad for at nettopp jeg får oppleve dette livet. Allerede er 2017 et skikkelig bra år, og jeg kan se de positive faktorene vokse.

Bare det å bytte om på noen små rutiner i hverdagen kan føre med seg en slags ny driv. Jeg tror vi er mange som kan kjøre oss litt fast i de samme rutinene, og frykte endring. Men nettopp ved å utfordre oss selv kan vi også på en ganske enkel måte oppleve mestring og glede. Slike små øyeblikk kan utgjøre en forskjell.

1. Morgenglede! Klar for ny dag med alle dens muligheter. 2. SOL! VÅR! Det er så nydelig!(!!!)

1. Cappelen Damm sin kaffebar «Kafé Elling» har stadig vekk temakopper. Min favoritt er hundremeterskogen-koppen, den er et lite kunstverk i seg selv. Denne fra Harry Potter var heller ikke dum. Trollmagi og kaffemagi. 2. Halvveis smeltet is på den lille dammen. Fremskritt, og et deilig vårtegn.

La oss bare ta en liten trall og en dans for at jeg er i gang med femte uke med tung løfting, og det ER SÅ GØY! Åh! Veldig glad jeg tok et par steg tilbake etter NM, det tror jeg er en av grunnene til at kroppen responderer så godt nå. Til og med overkroppsstyrken ser ut til å ha fått et lite boost, og det er mildt sagt etterlengtet. Jeg elsker å føle at kroppen er sterk, energisk og fungerende.

1. Jeg har fått i meg så mye spinat, eplecidereddik, paprika og gurkemeie i det siste, at det ikke er lenge før det tyter ut ørene på meg. Og før du tenker «har du gurkemeie med de tingene der?» kan jeg bare få si at jeg har gurkemeie på salater, cottage cheese, fiskekaker… Fått litt dilla, kan man si. 2. Avokado<3

1. I går begynte jeg å prate mens jeg sto med 165 kg i hendene, haha. Det er så utrolig gøy at det går fint å løfte den vekten, uten å gire seg opp på noen som helst måte først, med rolig musikk over anlegget og bare morsomme samtaler før og etter. Det lover godt for de mer skjerpede øyeblikkene, hvor fokuset er spisset. 2. Massasje! Noe av det beste jeg vet! En av de tingene som gjør meg så takknemlig og glad er at jeg har hatt, og fortsetter å ha, en skadefri kropp. Jeg gjør det jeg føler funker for å holde det slik, men det betyr ikke at det ikke er latterlig digg få knadd opp litt ekstra i rygg og skuldre en gang i måneden. Vi snakker ikke spa-massasje, for å si det sånn.

1. Etter-trening-shake som rett og slett bare er latterlig god. 2. Drikke nr to som ikke inneholder stort mer enn kunstig vås, men som er sååå god.

Min greie. Løftesko, artige sokker og kule flasker. Sånne små ting som noen ikke bryr seg om, men som bringer en herlig mengde glede for meg.

Som dere ser er det ikke nødvendigvis noe revolusjonerende som skjer hver dag, men det er de små tingene som utgjør en så utrolig bra total. Å føle seg bra, glad og motivert er på ingen måte noe å kimse av.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Tone sier:

  Du skriver jo av og til om mental trening. Har du tips om noen podcaster om mental trening? Jeg har nettopp funnet mentaltrener podcasten, og innser at dette er en god måte å opprettholde fokuset på mental trening. Hver nye episode minner meg liksom på at «aha dette har jeg jo lovet meg selv å fokusere mer på, ikke glem dette nå Tone». Kanskje finnes det noen andre gode der ute? Noen engelskspråklige f.eks?

  • Kamilla K sier:

   Hei Tone! Ja, det har jeg vettu. Jeg har nettopp begynt å høre på en ny, og så langt digger jeg den. Det er «The school of greatness» med Lewis Howes. Jeg har ikke hørt så mange episoder enda.

   Kan fikse et innlegg med mine favorittpodcaster, det er et par av dem som tar for seg en del mental trening 🙂 Selv er jeg veldig glad i nettopp de påminnelsene, om å fokusere på det som er viktig for meg. Det er lett å gå litt ut av spor 😉

   • Tone sier:

    Super, takk! Da skal jeg sjekke ut den. Det høres helt topp ut med et eget innlegg om podcast. Det finnes jo så mye spennende som aldri når opp på topplistene og som man dermed aldri oppdager. Min favoritt er forøvrig personality hacker. Selvutvikling egner seg så godt i podcastformat altså 😉

    • Kamilla K sier:

     Takk for tips, den skal jeg sjekke ut senere i dag! 🙂 Jeg digger podcaster som oppfordrer til refleksjon rundt eget liv, egne holdninger og egen utvikling. Motiverende! 😀

 2. Janne sier:

  Hei! Eg tenkte på deg i dag: eg høyrde podcast med Berit Nordstrand då eg gjekk tur, og ho sa at svart pepar saman med gurkemeie kan auke opptaket av eit gunstig stoff i gurkemeie med 2000%! Visste du det?

  • Kamilla K sier:

   Haha, jeg digger det 😀 Jeg leste faktisk det for bare noen få uker siden, i kommentarfeltet til en YouTube-video der gurkemeie ble nevnt. Så random 😛 😀 Eneste er at jeg bruker gurkemeie til så lite peppervennlig mat, som meieriprodukter og havregrøt. Da føler jeg det blir litt rart med svart pepper. Men jeg setter skikkelig pris på at du tipset meg om det, og synes selvsagt det er veldig stas at du tenkte på meg da du hørte det! 🙂 Kanskje jeg etterhvert klarer å snike inn litt svart pepper samtidig som gurkemeie. Jeg har jo aldri prøvd 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.