7 februar 2017 -- 6:00

HUNDRE matinnlegg, dere! Det får en si. Jeg håper så inderlig at jeg gjennom disse innleggene kan ha inspirert noen til å ta sunne og næringsrike valg i matveien, en eller annen gang. Jeg vet selv hvor bra jeg føler meg når jeg spiser mat som kroppen min liker, i mengder den har godt av. Trykk gjerne på kategorien «mat» i margen til høyre, for å se flere matinnlegg.

Dette blir et frokost- og lunsjpreget innlegg, da det er dette jeg stort sett tar bilde av.

Kyllingsalat med masse godt, pluss et rundstykke og en eller annen eddikbasert dressing.

Tunfiskrøre er en ting jeg har anbefalt til ganske mange de siste årene. Senest for et par uker siden, til en på jobb, som virkelig har fått sansen. Kjøp tunfisk i vann, hell av vannet, bland med to-tre skjeer kesam, bland med oppkuttet paprika, løk og kanskje noe stangselleri, hvis du liker det, pluss diverse krydder (paprika, chili, pepper og urtesalt er mine favoritter).

Det går stort sett i salater med diverse spennende innhold, og kokte egg, tunfisk, og cottage cheese. I salatene er det stort sett alltid en base av isbergsalat, spinat og lignende, pluss agurk, tomat og paprika. Så sper jeg på med diverse annet, gjerne aspargesbønner, mais, brokkoli og sukkererter. I tillegg gjerne noen skjeer med bønner eller linser. Smaksfest!

Noen ganger klinker kantinen til med supergrovt og godt brød, liker det!

Og til min go-to når jeg helst skulle hatt middag for fem minutter siden: riskaker (jeg synes de med chiafrø og havsalt er såååå gode) med kremost og salatblanding, med fiskekaker oppå og grønnsaker til. Paprika, squash og brokkoli er favorittene her. Og brokkolien var rester, hvem tar seg tid til å koke grønnsaker når de er så sultne…? Skulle gjerne doblet den mengden brokkoli og.

Ah, så mange friske og flotte farger! Jeg blir glad bare av å se på maten, og enda gladere av å spise den. Jeg er veldig heldig med kantinen på jobb, der er salatbaren helt i min gate, og det er alltid kokte egg.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Victoria sier:

  Nå er det så lenge siden jeg har kommentert her kom jeg på, så da er det i min stil å kommentere på matbilder 😛 Får jo vann i munnen av å se på matinnleggene dine!! også mye bra inspirasjon selvfølgelig! jeg hørte jo nylig på ingefær podcasten du var med i og DIGGET den!! herregud sp motivert jeg var etter det! men du, jeg har en del spørsmål til deg som jeg lurer på om det går an å sende på mail? føler det blir litt feil å skive her. Blant annet bloggetips evt egen instagram konto fordi jeg vurderer å starte det litt i din stil, dvs livstilsendring ect 🙂
  tenkte jeg bare hoppr i det og spør deg da du er en enorm motivasjon for meg!

  • Kamilla K sier:

   Hei, Victoria! 🙂 Åh, nå smiler jeg, kjenner den sprudlende energien din helt hit 😀 Tusen, tusen takk for så mange flotte og gode ord, det setter jeg virkelig pris på! Du kan sende meg en e-post på kamilla@kamillak.com så kan vi prate videre der 😉 Igjen: TUSEN TAKK! Det der er det jeg brenner for, så det treffer godt med slik tilbakemelding da 🙂

   • Victoria sier:

    Tusen takk for svar!!! men jeg syntes grådig synd på deg nå, du skjønner hvorfor når du ser den lange mailen jeg sendte 😛 til mitt forsvar har det vært en lang dag og jeg bare tømte mine uredigerte tanker på en mail til deg, stakkar!
    Uansett så merkes det utrolig godt at det du driver med er noe du brenner for, og du kan tenke deg hvor sjuuuukt motivert alle vi andre blir av deg! All ære ass! 😀

    • Kamilla K sier:

     Hei,
     Jeg gleder meg til å lese den, skal gjøre det i løpet av dagen! 🙂 Synes bare det høres kjekt ut med lang e-post, hyggelig at du gir meg den tilliten.
     Og TUSEN, tusen, tusen takk for det, slike ord betyr mer for meg enn jeg tror du aner! TAKK! 😀

 2. Johanne sier:

  Jippiiii 😀 Ja til mer mat (på bloggen og generelt i livet haha), har savnet disse innleggene 🙂
  Håper du har hatt en fin uke så langt og at du får en super helg!

  • Kamilla K sier:

   Jeg blir SÅSÅSÅ glad for slik tilbakemelding 😀 Takk, Johanne! Jeg liker disse innleggene så godt selv, prøver å bli flinkere til å ta bilder så jeg faktisk kan dele 🙂
   Jeg har hatt en super uke så langt, det håper jeg du også har! 😀

 3. Lene sier:

  Hei, søkte nettopp opp bloggen din på bakgrunn av at jeg har begynt å følge deg på snap og kommer til å lese meg litt igjennom bloggen din nå 🙂 Jeg lurte også på, om du enten på snap eller bloggen, kunne skrevet litt om hvordan du oppnår nesten 16 000 skritt om dagen med en stillesittende jobb? Vi er nok mange med slike jobber, men jeg vet med meg selv at jeg i løpet av en dag er laangt unna. Vil du dele dine måter å få det til og gi oss andre noen tips? Ble i alle fall motivert når jeg så den snappen!

  • Kamilla K sier:

   Hei, Lene, og velkommen hit 🙂 Jeg fikk overraskende mye (og god) respons på den snapdagen, så jeg er i gang med å skrive et innlegg om det! Skal prøve å få det ferdig i løpet av helgen, med noen tips og tanker rundt det hele. Gøy at det kunne motivere så mange, det var noe av håpet mitt!
   God helg til deg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.