26 januar 2017 -- 22:02

Siden sist. Skulle tro det var en måned siden sist, med tanke på alt jeg har gjort og alt som har skjedd i mellomtiden. Fyldige dager i januar, for å si det sånn. Veldig gøy! Med mye på agendaen gjelder det å hente overskudd der man kan, så energien er tilstrekkelig til at man faktisk klarer å være tilstede i alle begivenhetene. For min del er det en salig kombinasjon av nok søvn, trening og et næringsrikt kosthold som utgjør de mest merkbare faktorene for dette overskuddet. Jeg liker å prioritere dem alle, så det passer jo fint.

Januar har i 2017 vært en kjempefin måned, rett og slett. Det er fortsatt noen dager igjen. Hvis resten av året blir like fyldig og givende… Ah, jeg liker dette året. 2017. So far, so good!

Her om dagen fikk jeg beskjed om at jeg hadde noe ventende på meg i klubben jeg løfter for, og det lå det et aldri så lite diplom for norgesrekorden i markløft, som jeg tok i oktober. Stas å få diplomet, det går rett opp ved siden av det andre norgesrekorddiplomet. Hvor mange skal vi satse på å ha i samlingen til slutt, mon tro…?

Fra én idrett til en annen. Fra styrkeløft til vektløfting. I helgen var jeg med på regionsmesterskap for Østlandet, i vektløfting. Veldig bra arrangement, og hyggelig å se igjen en del kjentfolk. Kom på pallen, og fikk medalje, men i en så liten idrett (i Norge) sier ikke det nødvendigvis så mye.

Hver dag blir det en deilig salat til lunsj, alltid med egg og paprika. De to viktigste matvarene i livet mitt. Det er ikke tull engang. De to, pluss salt og vann. Jeg har alt jeg trenger. Og litt pærehumor. Min type humor. Ah, heldig som har fin salatbar i kantinen på jobb, pluss fruktkurver på avdelingene. Liker når den type mat er lett tilgjengelig.

På søndag var vi en gjeng på Teknisk Museum, og jeg ble overrasket over hvor lite som var endret på siden sist jeg var der. Det var enten på barneskolen eller ungdomsskolen, tror jeg. Rikelig med uoppdragne barn og, haha.

Og i går var jeg på et seminar/møte på Gardermoen. Kjøpte kaffe før møtet, og uten at jeg stavet det, skrev de riktig navn på koppen. Ikke med C, men med K! Det er ikke ofte jeg opplever. Stas!

Jeg har vært i Stavern for første gang (tror jeg?), og jeg ser for meg at det må være helt fantastisk flott der om sommeren. Når det kan se så deilig ut i januar, tenk juni, juli og august da. Ah, norsk sommer på sitt beste! Håper jeg får dratt tilbake en gang, da skal jeg i så fall ta et mer vannrett bilde.

Fikk nesten lyst til å bade. Bare nesten.

Vel, i morgen er det fredag. Da er planen morgentur, jobb, trening og så ut på middag på et burgersted jeg har hørt endeløst med gode ord om, så jeg gleder meg! God helg til dere!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.