1 desember 2016 -- 6:12

Desember! Årets siste måned! 2016 er snart over. Først venter det som trolig er årets mest anstrengte måned. Veldig mye hygge venter, spesielt mye tid med nære og kjære. På jobb har vi riktignok årets mest hektiske periode foran oss nå, i tillegg til at det skal bli tid til i hvert fall tre ulike julebord, og livet ellers. Men med en positiv innstilling blir det automatisk hakket lettere å få det beste ut av dagene, i tillegg til at jeg har stor tro på at det nettopp i slike perioder er gull verdt å ha innarbeidet gode rutiner på forhånd.

Gode søvnrutiner, gode treningsrutiner, gode rutiner for å få slappe av, i tillegg til gode arbeidsrutiner og ikke minst gode vaner og rutiner når det kommer til kostholdet. For meg utgjør i alle fall disse faktorene det som gjør at jeg får overskudd, og kan være tilstede, og kjenne at jeg ikke får helt krampe av alt som står på to do-listen. Jeg jobber meg videre, og har troen på at det kommer til å gå svært bra.

For mange er det kanskje fristende å legge slike rutiner på hylla for desember, fordi det er så mye annet som roper etter oppmerksomhet. Og det er selvsagt opp til den enkelte å bestemme hva som skal prioriteres. Men jeg har selv følelsen av at ved å holde på mine ting, og ikke haste videre, men faktisk vite at jeg har kontroll over arbeidsmengden på jobb, og kjenne meg bra med meg selv på bakgrunn av kosthold, trening og søvn, da blir det lettere både å nyte dagene nå og gjøre en god jobb, og jeg kommer til å ha en bedre følelse når desember er omme.

Å starte 2017 med en følelse og holdning som jeg ønsker at skal sette standarden for det nye året, det vet jeg at jeg kommer til å like. Jeg er god til å ha det bra, hvis man kan si det sånn, og for både meg selv og de rundt meg vet jeg at det har mye å si. Jeg har det bedre med meg selv, jeg er en bedre venn og jeg yter bedre, når den gode følelsen sitter i kroppen. Og den følelsen kommer innenfra, og krever pleie.

Dette ble på ingen måte det innlegget jeg hadde tenkt til å skrive, men sånn kan det gå! Desember er her, og jeg vil bare oppfordre alle til å ta vare på både dere selv og de rundt dere, og ta noen ekstra dype åndedrag for å kjenne ro i kroppen.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.