17 desember 2016 -- 9:51

Fredag kveld spilte Sara og jeg inn en ny episode av Ingefær podcast. Noen av dere husker kanskje at jeg var med der tidligere i år? Episoden fra februar kan dere finne HER. Da snakket vi om min livsstilsendring, og ulike faktorer rundt den. Vi snakket også om det å sette seg mål, og litt om mental trening. Selv har jeg hørt på episoden flere ganger, jeg liker den kjempegodt! Sara og jeg har en god samtalekjemi, og det synes jeg kommer frem. Vi blir jo sittende og skravle både før og etter selve episoden, det er som om vi kjenner hverandre mye bedre enn hva vi egentlig gjør. Herlig med slik tone!

Denne gangen gjester jeg halve episoden, og hvem som bidrar til den andre halvdelen får dere vite over nyttår, med nøyaktig informasjon om når episoden legges ut. I januarepisoden snakker vi om nyttårsfortsetter og litt rundt dette med å skulle forandre livsstilen i januar – hvordan gå frem for å lykkes?! Jeg startet jo min livsstilsendring i januar selv, så det er absolutt ikke sånn at alle som starter i januar er dømt til å feile, fordi de går i den klassiske nyttårsfortsettfella, med å skulle gjøre om hele livet på 1-2-3. Jeg gleder meg til å dele episoden med dere!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Frida sier:

    Gjett om jeg ble glad da jeg så dette! Gleder meg MASSE allerede 😀
    Håper du får ei fin jul, og en bra avslutning på året i mellomtiden, Kamilla <3 mange klemmer

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.