27 desember 2016 -- 10:15

Heihei og god jul til dere! Håper dere har kost dere godt disse dagene, hva enn definisjonen av kos er for dere. Jeg har hatt en kjempehyggelig julefeiring! Å tilbringe tid med de nære og kjære, når alle har fri, og kan senke skuldrene… Det er det beste! I tillegg har værgudene virkelig slått på stortromma og gitt meg/Oslo det beste juleværet jeg kunne bedt om: sol, varmegrader og bar bakke. Kuldegradene og snøen er heldigvis på fjellet, så de i familien som ønsket seg det, har rettet snuten dit. Noe for alle!

Lange turer, timesvis ved spisebordet, gode og sosiale treningsøkter, rikelig med søvn, masse frisk luft og solide mengder latter. Det beskriver mine siste dager. Ja, også har bror og jeg vært ute og luftet dronen min, det er seriøst noe av det artigste jeg vet om.

Forrige uke var NOK en kjempegod treningsuke for meg, og jeg får ikke sagt nok hvor utrolig godt det føles å virkelig være tilbake i «grooven» etter at ting ikke har vært helt som jeg ønsket etter NM. Programmet jeg selv har laget gir meg alt jeg ønsker, jeg får testet grenser uten å misse, og ikke minst er jeg så motivert at jeg bare får lyst til å klemme vektskivene av glede.

Her er noen snutter fra min trening uke 51. Høydepunktet var nok da jeg skulle ta maksrepstest på 106 kg i knebøy, og spurte et par av gutta på Magnat hvor mange reps de trodde jeg kom til å klare. De er coacher begge to, og regnet raskt ut hvor mange prosent det ble av min absolutte maks, og jeg fikk til svar at jeg kom nok til å klare 7 reps – 8 reps på en svært god dag. Det er ingen hemmelighet at jeg er mye bedre på reps enn på maksløft (ironien i at jeg da konkurrerer i sistnevnte…), så jeg fikk doblet det estimatet, og endte opp på 15 reps. Hadde helt klart flere inne, jeg tør faktisk påstå at jeg kunne klart bortimot 20 reps. Men jeg holdt så vanvittig hardt på stangen, så hendene mine sovnet, og jeg kjente bare prikking. Å miste taket på 106 kg er ikke direkte ønskelig, så ja. Får se hva jeg klarer neste gang, gleder meg allerede!

Nå tenkte jeg å skrive et innlegg om mine nyttårsfortsetter/mål for 2017. Jeg gleder meg stort til det året! Kos dere masse i dag, og resten av romjulen!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.