21 desember 2016 -- 21:36

Jeg var forberedt på at forrige uke og denne uken skulle bli svært hektiske. Og det er de. Og det gjør ingenting. Det er mulig det er fordi jeg var forberedt på det, men jeg tror også det er fordi jeg har gjort noen små endringer her og der, og jeg kjenner på et overskudd, en livsglede og en tilstedeværelse som har vært noe dempet i en litt humpete høst. Det har vært mye bra, men jeg har vært mye skuffet. Og er det noe jeg er dårlig på, så er det å ha det dårlig. Til gjengjeld er jeg helt enormt god på å ha det bra!

Treningen går knallbra nå. Det har mye å si for meg. En faktor som gjør at jeg føler ekstra mye glede og mestring nå, er at jeg har satt opp mitt eget treningsprogram. Det er tung trening, det er mye trening, men likevel en balanse og et oppsett som jeg rett og slett har 100% troen på. Og det virker kanskje ikke som noe big deal, men det å ha fullstendig troen på noe en selv har laget, det er skikkelig gøy! Og når jeg samtidig kjenner at kroppen responderer bra, og ikke minst ser resultatene komme på løpende bånd, da bruser det av glede i blodet, og jeg blir stolt.

Noe annet som gir overskudd er små hverdagsgleder. Å gå morgentur, å drikke koppe av en ekstra søt kopp, å gå litt ekstra fint kledd, å ha matchende antrekk på trening, å ha ryddet opp på iPhonen og macen, så det er masse ledig plass, å ha latterkramper med de nære… Og ikke minst to av mine ultimate feelgoodfaktorer: spise næringsrikt og ha god søvnhygiene. De to kan forandre opp-ned på enhver dag.

Overtid hver dag, mye trening, sosiale sammenkomster dag etter dag, i tillegg til alt tidkrevende som hører julen til, er grunnen til lite oppdatering her inne. Jeg oppdaterer snapchat ganske hyppig (kkamillak) og selvsagt Instagram (@kamillako). Men jeg har flere bloggtanker i bakhodet, og jeg har et mål om å få satt flere av de ut i live i løpet av jul/nyttår. Med fri hele romjulen er det ikke urealistisk med litt bedre innhold da.

Jeg håper dere har det fint, og at mange av dere har juleferie nå. Jeg gleder meg til det er min tur, men heldigvis trives jeg kjempegodt på jobb, og gjør så mye artig og givende i løpet av en dag og en uke, så jeg klager ikke!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Ida Johnsen sier:

    Søvnhygiene. For et vakkert ord! 🙂 Jeg ønsker meg god søvnhygiene, forsøker å få det til. Det er litt hektisk hjemme, men jeg skal prøve hardere. Jeg liker deg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.