9 desember 2016 -- 22:25

Desember altså, en eneste stor sosial måned. Sosial på jobb, sosial på trening, sosial etter trening. Julebord, juleverksted, bursdager, julestevne, enda et julebord, juleditt og juledatt. Åh, det er så koselig å få gitt noen ekstra klemmer, pratet ekstra godt med folk og i det hele tatt kjenne på følelsen av å legge inn siste gode innsats for 2016, for å lage en god avslutning på året.

Forrige fredag hadde vi julebord på jobben, og jeg holdt herrenes tale! Jeg ble spurt noen uker i forkant og sa ja litt uten å egentlig vite hva jeg sa ja til. Jeg har vel aldri holdt noe tale før, og for voksne mennesker (du er ikke medregnet i den definisjonen, Kristin<3). Men det gikk kjempefint! Jeg synes det var gøy, og fikk masse ros. Det var rett og slett en meget positiv opplevelse. Jeg har heldigvis ikke noe problem med å snakke foran folk, og er såpass trygg på humoren min, så jeg regnet jo ikke med at det skulle bli helt katastrofe. Men at det gikk så bra… God følelse!

Desember, den måneden i året hvor jeg drar frem hair extentions, designervesker og fjonge kjoler. Digger det! (Og nei, jeg gikk ikke med den bøylen… Bare litt… Okei, en del.)

I morgen er det julestevne i klubben, slik jeg nevnte for noen dager siden. Jeg skal jo ikke løfte (herlighet, nå skulle jeg ønske jeg skulle!), men jeg skal føre resultatene og være speaker for vektløftingsdelen, og så skal jeg laglede/coache Kristin på styrkeløftdelen, så det blir uansett en meget sosial dag. Får ta noen pull-ups og push-ups mellom slagene. Også har vi julebord på kvelden, så det blir en lang dag, gitt!

Vel, jeg har egentlig masse mer jeg ønsker å bable om, det er jo alt for mange dager siden jeg har skrevet her, men tiden har ikke strukket til, og det gjør den heller ikke nå. Jeg skulle blogge tidligere, men så dro jeg på kveldsshopping i stedet, og kjøpte meg nye (kjempefine) vintersko. Prioriteringer, vet dere. Og nå må søvn prioriteres.

Turer og trening blir prioritert i aller høyeste grad, uten de to faktorene hadde jeg nok blitt ganske gretten, og ikke minst sliten og daff.

Håper dere nyter desember, og alt måneden har å by på! Vi blogges i morgen eller søndag – jeg gleder meg allerede! God natt!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. F sier:

    Hvilke vintersko kjøpte du? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.