6 november 2016 -- 14:04

Det begynner å bli en god stund siden jeg har delt film fra ukens trening, så jeg tenkte det kunne være en artig ting å starte med igjen. Nå er jeg i gang med nytt program, og øktene er svært mye kortere enn jeg er vant med, og i tillegg er det lettere vekter, så da har jeg tid, energi og fokus å avse til å få filmet en del.

Som jeg nevnte en annen dag er jeg ganske spent på å se hvordan kroppen kommer til å respondere på såpass lett belastning. Ikke at det er lett trening, som i at det ikke krever noe som helst, men jeg er vant til et ganske mye hardere og tyngre regime, så for meg virker dette som en slags deload. Bare at deloaden er kjempelang – hele programmet! Haha! Også spent på å se hvor lenge jeg klarer å holde meg til det som står, før tålmodigheten min sprekker, og jeg tar noen tyngre løft. Skal nok klare å holde meg en stund til.

Og jeg regner med at dere forstår det, men man vet jo aldri hva folk velger å tolke, så jeg må bare poengtere at dette er et lite utdrag av treningen min. Det er ikke alle øvelser, ikke alle sett, og filmen viser ikke nødvendigvis tyngste sett i en øvelse.

På sett med mange repetisjoner har jeg satt opp farten litt.

Jeg har flere ganger fått spørsmål om jeg kan lage enkeltinnlegg om knebøy, benkpress og markløft. Og det har jeg bestemt meg for å gjøre. Utfordringen blir å lage innlegg jeg selv ikke blir irritert over å lese. For når jeg leser om såkalte «dype knebøy» på andre blogger eller i blader… Nei, jeg får bare prøve å lage innlegg jeg mener er gode. Så tar vi det derfra!

Håper treningen deres går bra – si i fra i kommentarfeltet dersom dere kommer på noe mat/trening/helse-relatert dere ønsker at jeg skal skrive om. God søndag videre!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Heidi sier:

  Hei!
  For litt siden på snap eller insta så hadde du vært å fikset bryn/vipper i Oslo og du sa hvor du hadde gjort det. Men det har forsvunnet fra minnet mitt, så jeg lurte bare på om du husker hva det het sånn i farta?

 2. Sara sier:

  Hva tenker du om at Questbars inneholder palmeolje?

 3. Bella sier:

  Finner veldig mye inspirasjon i mat-postene dine, så sier ikke nei takk til flere av de 🙂 <3

  • Kamilla K sier:

   Så herlig 😀 Jeg jobber med saken, har knipset en del, men det blir jo mye av det samme selvsagt. Tenker det kommer et matinnlegg til uken 😉

 4. Thea sier:

  Kjenner meg igjen med den tålmodigheten altså. Ikke at det er helt det samme, men etter å ha slitt litt for lenge med en plage i benet har jeg nå fått beskjed om å drive med yoga og tøying. Jeg er ikke akkurat en «yoga person» og jeg elsker å svette på trening. Men, noen ganger må man smøre seg med tålmodighet og bare gjøre det opplegget man har fått.
  Lenge siden jeg har kommentert nå, men hvis jeg skulle ønske meg noen nye innlegg så er det enda flere «refleksjonsinnlegg» hehe.
  Dette er vel den eneste bloggen jeg aldri kan irritere meg over, og som jeg har fulgt fast med på i så mange år! Hehe, stå på Kamilla 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.