13 november 2016 -- 15:55

I dag er det grått og vått her i hovedstaden. Etter noen snøfall og dager med kuldegrader, er det nå nesten fire varmegrader, og jeg krysser fingrene for at snøen og isen smelter såpass mye bort at jeg ikke møter speilblank is når jeg skal ut og gå i morgen tidlig. Flere enn meg som synes det er teit at fortauene måkes når det har kommet lite snø? Det blir likt hver gang: et tynt lag med snø blir igjen, det blir raskt is, og ettersom det måkes helt jevnt blir det superglatt. Når det er snakk om noen cm med snø klarer man fint å gå på det uten at det måkes, og når det da blir mildere og så kaldt igjen, er det i det minste ruglete is vi møter, og det er lettere å få feste med stegene når vi går. Ah, takk for at jeg fikk lufte den tanken.

Vel, på turstier og turveier måkes det jo gjerne ikke før det kommer større snømengder, hvilket vil si at jeg liker å gå der nå. Perfekt for dagens søndagstur! Skikkelig digg ute i dag! Riktignok grått, men behagelig temperatur, og fint underlag.

Nå har jeg spist dagens dose cottage cheese, klesvasken er hengt opp, og kalenderen for den kommende uken er klar, så nå skal jeg fikse et treningsprogram og et par kostholdsoppsett, før jeg tror det skal snurres film her. For en produktiv, men likevel avslappende dag. Liker det!

Håper dere nyter helgen, og lader opp for den kommende uken!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.