14 november 2016 -- 6:14

Jeg tenkte lage en liten… skal vi kalle det spalte, her på bloggen, med treningsøvelser jeg liker godt. Knebøy, benkpress og markløft vil komme etterhvert, for det er vel ingen tvil om at jeg liker disse, men jeg tenkte å inkludere andre tips til øvelser også. Først og fremst tenkte jeg å vise en del av øvelsene jeg liker, som ikke krever vektstang og vektskiver.

Jeg deler inn i tre kategorier: bøy, press og drag.

 • Under «bøy» faller alle beinøvelser. Knebøy, frontbøy, bulgarsk splittbøy, rykkbøy, utfall osv.
 • Under «press» faller alle pressøvelser. Benkpress, skulderpress, push-ups, brystpress osv.
 • Under «drag» faller alle dragøvelser. Markløft, pullups, nedtrekk, sittende roing osv.

For å få trent alle muskelgruppene er det en god idé å være innom alle de tre kategoriene.

Så… Hva synes dere denne spalten/serien skal hete? Alle forslag tas i mot med stor takk! Så kan jeg lage en kategori for den i margen til høyre, og forhåpentligvis bygge opp en liten øvelsesbank etterhvert.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Maria sier:

  Ja!! Ta gjerne med hvordan en blir bedre i de, hva en spesielt bør tenke på med tanke på teknikk og alt annet som er lurt å vite før en begir seg ut på disse:D gleder meg!

  • Kamilla K sier:

   Åh, så bra! Hyggelig!
   Ja, det er planen, jeg tenker det er bedre med ett innlegg per øvelse, så kan jeg få med tilstrekkelig informasjon om fremgang, tips og triks 🙂 Bedre enn å legge ut hele programmer, men etterhvert kan jeg jo gjøre det, og referere tilbake til disse innleggene. Tror det blir et bra konsept! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.