27 september 2016 -- 20:28

Høsten er her. Det liker jeg. Selv om det gjerne kunne vært lysere når jeg går om morgenen, gir høsten en egen ro, føler jeg. Det er ikke blitt så kaldt enda, men likevel såpass lav temperatur at vi kan peile oss inn på høstmoten. Jakker, strømpebukser, skinnhansker, skjerf, flere lag med klær, ekstra frisk luft på soverommet, te som varmer kroppen, supper, og ikke minst den flotte høstdrakten naturen kler seg i. Gleder meg til høstfargene slår inn for fullt. Høsten er fin.

I helgen gikk Hilde og jeg opp på min/vår favorittopp i Oslomarka, Gaupekollen. Vi hadde selvsagt med oss han firbeinte også, slik at turtrioen ble komplett. Han synes vi er litt teite som vil sitte så lenge på toppen og bare se utover, men ellers har jeg inntrykk av at han er begeistret for den turen selv. Grei lengde, få/ingen mennesker, deilig natur, passe bratt, fin sti, og flere myrpunkter han kan plumpe rett uti. Hundelykke, og hvis man tar bort punktet om plumping er det lykke for oss andre også.

Vi nyter utsikten, skravler i vei fra første sekund, og sukker flere ganger og sier «se, så fint det er her!» mens vi går. Det er ikke uten grunn at Hilde og jeg bestilte oss gensere hvor det står «Jeg trenger ikke terapi, jeg trenger bare å dra på fjelltur.» For det gjør noe med en å gå tur i naturen. Jeg kjenner i hvert fall mine batterier blir ladet på en egen måte. Slik tid setter jeg stor pris på, den er verdifull.

Hverdagslykke!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Siw sier:

  Så deilig, på Vestlandet er høststormen kommet. Kan jeg spørre hvor den fine genseren din er fra?

  • Kamilla K sier:

   HøstSTORM hørtes ikke riktig så hyggelig ut, men det har vel sin sjarm det og 😉
   Den fikk jeg til jul av søster, er fra Bergans. Søster og pappa har sånn også, lurer sannelig på om broren min har den og. Utrolig god, myk og varm – anbefales! «Ulriken» heter modellen 🙂

 2. Det så virkelig herlig ut! Lite er så godt for kroppen som tur i nydelige omgivelser. Her har vi skikkelig dårlig vær, men det er jo koselig når man kan være inne. Og ikke sååå koselig når man vet at man MÅ ut for å lufte hunden, ikke en gang hunden syns det er så kult. Så da må de fine dagene nytes <3

 3. Marte sier:

  Kunne ikke ha sagt det bedre selv, Kamilla!! Tid i naturen er virkelig verdifull.
  Slenger meg på gledingen til høsten slår inn for fullt 😀 Kaldere og klarere luft, roser i kinnene, mørke kvelder og alle høstfargene. Vi er bra heldige som bor i et land med så fin natur, og med så mange årstider 🙂
  Sender deg en høstklem!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.