4 september 2016 -- 18:47

En helt fantastisk god treningsuke er over, og det er vel ikke så vanskelig å skjønne at det føles helt konge, ettersom det er få dager til vi drar til Italia?! På torsdag skal jeg løfte, og det kribler i kroppen ved tanken på å delta på stevne igjen. Føler det er en evighet siden sist!

Noe som også er verdt å merke seg er humoren, gleden og stemningen på videoen – dette har ikke bare vært en sterk uke, men en utrolig gledesfylt og morsom uke! Jeg har fullstendig troen på at de to går hånd i hånd. Har inkludert noen av disse klippene, men de særeste fikk utebli, haha.

Nå er jeg SÅ klar for å få på meg den obligatoriske løftedrakten, dra på knevarmerne, spenne på beltet, og prestere! Min pulje skal konkurrere på torsdag, kl 17:30. Det hele vil bli streamet, så jeg legger ut link på torsdag tenker jeg. Spent på hvordan neste ukes treningsfilm blir, for å si det sånn, haha.

Håper helgen deres har vært topp, og at dere er klare for den kommende uken!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.