15 september 2016 -- 20:22

Jeg tenkte å smelle til med et skikkelig langt Italia-innlegg, for å vise helheten av turen. Ut i fra bruddstykkene jeg har delt kan det jo se ut som det var en mislykket tur, og det var det så absolutt ikke. Jeg er kjempeglad for at jeg dro, og jeg er takknemlig for at jeg fikk muligheten til å dra. Det er flere ting jeg gjerne skulle vært foruten, men det er noe jeg tenker NÅ, og jeg innser samtidig at alt negativt og kjipt vil bidra til at jeg lærer og utvikler meg, og det er jo egentlig en veldig verdifull ting.

1. Nydelig hotellseng og timesvis med god søvn. 2 & 3. Perfekte morgenturtilstander.

1. SÅ store paprikaer! Du vet du er kjent for paprikaforbruket ditt når folk sender deg snaps når de finner mørkerøde store paprikaer. Digger det! 2. Alltid litt jobbing. 3. Kaffe!!!

1. Fredrik kjøpte et digert vitenskapsblad, jeg kjøpte kryssordhefte. Ungdommen nå til dags… 2. Vi skulle på en Crossfitbox, endte opp med å dra… 3. Tilbake i tid!

1. Fredrik perset i frontbøy, og er det én ting vi vet så er det at hva som står på vektskiven ikke nødvendigvis er det samme som skivens faktiske vekt. Så da var det bare å finne en vekt (som vi først måtte sørge for at var kalibrert), og så sjekke om skivene var kalibrerte. Det holdt ikke at jeg, en liten blond jente, bøyde mer enn alle guttene, og Fredrik lager lyder mens han tar i, vi måtte gjøre oss selv hakket mer bemerket ved å veie vektene… Gjett om vi ble nedstirra… Haha! 2 & 3. Stas!

1. Formidlet streamingmuligheten på alle plattformer jeg kunne komme på, og det var gøy at så utrolig mange fulgte med! 2. Håper det er lenge til jeg må løfte så sent igjen. 3. Løfteplattingen.

1. Noe må man gjøre for å få tiden til å gå… 2. Velkommen til styrkeløftinnveiing! Det er ikke noen lett og liten vekt fra en interiørbutikk, for å si det sånn. 3. Veide inn på 62,64 kg, og startet som alltid med en Gatorade, for væske, salter og mineraler. Svettet MYE i varmen.

1. Ting gikk langt i fra slik jeg hadde trodd og håpet, og det skjedde en hel del ting som jeg velger å ikke dele her. Uansett: jeg fikk min første internasjonale medalje! Den gjør seg flott i samlingen. 2. Ikke en tilstand dere ser meg i ofte, men også derfor synes jeg det er viktig å dele. 3. Og det ga en enorm respons, som gjorde at jeg ble rørt, og gråt enda mer! Utrolig takknemlig for så mange støttende og gode ord. Og for all del: JEG ER STOLT av egen prestasjon! Det er jeg. Jeg er stolt av vektene jeg løfter, jeg er stolt av å ha vært med på et internasjonalt mesterskap! Jeg er lei meg for at jeg ikke føler jeg fikk vist mitt potensiale.

1. Vi fant en kafé på et hjørne, som lagde en helt fantastisk god omelett. 2. Glad jeg løftet første konkurransedag, så fikk jeg muligheten til å være engasjert i de andres løfting og. 3. Feire må man! Dere vet det kanskje ikke, men jeg er riktig så glad i øl, og synes det er gøy å prøve ulike varianter. Flaks øl ikke passer noe særlig inn med resten av prioriteringene mine, så det blir unntaksvis.

1. Ny dag, ny omelett. Ser dere det som ligger rundt omeletten? «Green salad» du liksom. 2. Skulle gjerne dratt tilbake til Torino, og utforsket stedene rundt. Se fjellene der bak. 3. Øltesting!

1. Det går i mye belgisk og fransk om dagen, for å si det sånn. Og jeg har så mange samtaler på engelsk om dagen, at jeg faktisk skrev melding på engelsk til en venninne tidligere i dag. 2. Noen timer etter at jeg landet på søndag, var Hilde og jeg på plass i marka. Beste! 3. Jeg får ikke tilgang til jobbmailen min annet enn på jobb, på grunn av sensitiv informasjon. Så jada…

Som dere sikkert ser: jeg har gjort mye annet enn å løfte, jeg har vært med herlige mennesker, jeg har ledd masse, spist godt mat, drukket øl, heiet på de andre, solt meg, gått tur, hatt gode samtaler, sittet på utekaféer, gått hylle opp og hylle ned i alle matbutikkene jeg kunne finne, for å se på det spennende utvalget…

Nå er det bare tre og en halv uke til NM i utstyrsfritt styrkeløft, så her er det bare å kaste seg rundt og begynne oppkjøringen!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.