7 august 2016 -- 17:24

Jeg tenkte jeg skulle dele en treningsvideo igjen, nå er det så lenge siden sist. Oppkjøringsprogrammet til vest-EM og til NM er i gang, og jeg er kjempefornøyd med treningsuken! Både med egen innsats og med programmet. Nå gjelder det å holde den innsatsen, og det fokuset, gående videre, så blir dette en knallgod periode, både for kropp og sinn. Ah, det er virkelig gøy og behagelig med mestringsfølelse, og det å kjenne at kroppen blir sterkere og at den føles så… bra!

Jeg har trent så mange forskjellige steder denne uken, og den ene økten var med jernskiver (slik som i konkurranse), så også den mentale biten har blitt satt på prøve. Gode erfaringer! På lørdag hadde strømmen gått (i forbindelse med ville vannmengder i Oslo), så da måtte jeg trene i det ene rommet på Magnat med vinduer, og der er det ikke helt hardt gulv. Det ble i tillegg uten musikk, så man kan si det var en smule uvant. Det at strømmen hadde gått gjorde at jeg ikke fant det beltet jeg ønsket å bruke, så jeg måtte bruke et tynt vektløfterbelte (gir ikke like mye støtte) til både knebøy og markløft. Også uvant, men det gikk så fint atte. Alt slikt ser jeg på som mentale utfordringer, så da er det bare å gjøre det beste ut av situasjonen, og ikke minst holdningen sin til situasjonen. Funket gull!

Har lagt inn noen tulleklipp også – aldri en uke/økt uten!

Folk begynner vel å komme tilbake fra sommerferie og sommermodus nå, klare for å kickstarte høsten, med gode vaner og rutiner igjen?! Jeg ser på det som en gyllen mulighet til å ta frem nyttårsfortsettene eller målene man har satt seg for året, og friske opp i både vilje og motivasjon.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. K sier:

  Hvordan gjorde du det under fadderuken når du var student? Med på alt med alkohol og full pakke? Eller litt av og på? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Du, det vil jeg skrive et innlegg om. Da kan jeg dele mine meninger og erfaringer, og kanskje noen andre også bidrar. Notert, skal prøve å få skrevet det i dag eller i morgen 🙂

   • K sier:

    Så bra! 🙂 Håper du får tid i dag 😉

    • Kamilla K sier:

     Jeg kan uansett si at fadderuken IKKE er det som definerer tiden din fremover, hvis du er i ferd med å begynne på studiene. Hvis du ikke føler for å være med på alt, eller noe som helst: ikke gjør det heller. IKKE gjør noe du ikke vil, og selv om det kan være kjipt med kommentarer eller spørsmål til hvorfor du ikke er med: husk at det gjelder flere, og husk at det for DEG virker altoppslukende med de spørsmålene, men at de rundt har glemt det om 1-2-3. Det er ikke verdt å være med på hvis du ikke har lyst, du kan veldig fint få et godt studiemiljø og en helt herlig studietid uten å delta på fadderuken. Tenk bare på de som er syke i fadderuken, er på reise, ikke kommer inn på studiet før senere… De klarer seg nok minst like fint 🙂 Jeg var med på noe, men langt i fra alt, og jeg fikk likevel gode venner og en herlig studietid! Håper det var et svar som hjalp, og at du får en flott studiestart!

     • K sier:

      Tusen takk for svar! 🙂 Har lang reisevei nå i begynnelsen også, så litt derfor jeg føler det blir mye stress med fadderuken. Men får se hvordan ting blir. Godt å høre at ikke alle tenker at man MÅ være med på alt for å ikke falle helt av lasset.
      Ha en fin kveld videre! 🙂

      • Kamilla K sier:

       Bare hyggelig. Husk at du bestemmer. Du styrer ditt show, ingen andre. Om du vil, blir du med! Om du ikke vil, trenger du ikke unnskylde deg for det. Fadderuke er et TILBUD, ikke en plikt 🙂 Dessverre mange som er med på mye de egentlig ikke har lyst til, fordi de føler de må. Husk det hvis du ser at «alle» blir med – det er garantert noen som sniker seg bort, og garantert noen som egentlig ikke er så gira. Du faller ikke av lasset, det er jeg sikker på 🙂 Lykke til, håper du finner en balanse for det hele, og at studietiden din blir knallbra 😀
       God kveld!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.